Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 30/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν θα το έλεγε κανείς και "χρυσή ευκαιρία"...

Η εργοδοσία της "Χρυσής Ευκαιρίας" ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι προβαίνει - με το έτσι θέλω - σε μειώσεις μισθών της τάξεως του 20% και επιπλέον θα δουλεύουν τετραήμερο...

Οι εργαζόμενοι πλέον προσβλέπουν στη στήριξη της επαγγελματικής τους οργάνωσης και ιδιαίτερα στην ΕΤΗΠΤΑ... Ίδωμεν...
---
Προς αναστολή κινητοποιήσεων στο “Έθνος”

Προς αναστολή της απεργίας στο “‘Εθνος” μετά από δέσμευση του Φώτη Μπόμπολα για ομολοποίηση των πληρωμών.
---
Νέο “όχι” του ΣτΕ στο MEGA

Aπέρριψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ 124/2016 απόφασή της την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων 4 τηλεοπτικών αδειών που ορίστηκε στα 3 εκατ. ευρώ.

Το Mega Channel, στρεφόταν κατά της υπ΄ αριθμ. 7984/2016 αποφάσεως των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών με την οποία καθορίσθηκε στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις 4 «δημοπρατούμενες άδειες παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Σήμερα αναμένεται να συζητηθούν, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και ETV για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων 4 τηλεοπτικών αδειών.
---
Ο Alpha ΤV καταθέτει την αίτηση τη Δευτέρα

Την τελευταία ημέρα που λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τηλεοπτικές άδειες, θα καταθέσει το δικό της φάκελο στοιχείων η τηλεόραση του Alpha.
---
Αίτηση για άδεια κι από τον ΑΝΤ1

Πριν από λίγη ώρα κατέθεσε αίτηση διεκδίκησης μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών και ο ΑΝΤ1. Είναι ο τρίτος εκ των μεγάλων, μετά το ΣΚΑΪ (χθες) και το Star (σήμερα) που θα λάβουν μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.
---
Αίτηση και από το Star για τηλεοπτική άδεια

Αίτηση στην ΓΓΕΕ για την διεκδίκηση μίας εκ των τεσσάρων αδειών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, κατέθεσε σήμερα το Star. Προηγήθηκε χθες ο ΣΚΑΪ.
---
Εταιρεία για τον έλεγχο
των παραστατικών στην ΕΡΤ

Η εταιρεία DFK PD AUDIT AE αναλαμβάνει τον έλεγχο των παραστατικών στις συμβάσεις προγράμματος της ΕΡΤ. Με κόστος 7.000 ευρώ, η ιδιωτική εταιρεία θα ελέγχει την ορθότητα των δικαιολογητικών και των στοιχείων που θα καταθέτουν οι εξωτερικοί παραγωγοί στις συμβάσεις που θα συναφθούν για τα νέα προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης.
---
Απλήρωτοι από το ETV
οι συνεργάτες της Κορομηλά

Απλήρωτοι παραμένουν όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες του “BRAVO,” καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ETV δεν τους έχει καταβάλει τις αμοιβές τους, παρά την απόφασή του να διακόψει τη μετάδοση της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου