Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

... η "Ολυμπιακή Ζυθοποιΐα ΑΕ" αθετεί τα συμφωνηθέντα ...

*
Αυτόνομη Δημοκρατική
Ένωση Συνδικαλιστών
***
*

Έτοιμο και για διμέτωπο αγώνα το Συνδικάτο


Ακατανόητη η συμπεριφορά της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας (Fix και Μύθος), η οποία αθετεί ανεξήγητα και ενάντια στη συνηθισμένη πρακτική, όσα συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Συνδικάτου για τις θέσεις εργασίας.

Οι εργαζόμενοι, αγωνιζόμενοι για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την αύξησή τους, έδειξαν κατανόηση σε διάφορα προβλήματα της εταιρίας και δεν επέλεξαν το δρόμο της ανοικτής σύγκρουσης και δεν θα την επιδιώξει εάν η εταιρία πραγματοποιήσει όσα συμφωνήθηκαν. Και λόγω αυτής της διαλλακτικής στάσης των εργαζομένων η εταιρία κατόρθωσε να αυξήσει τα μερίδια της στην αγορά, αλλά τα στελέχη της συνεχίζουν να υπεκφεύγουν με διάφορους τρόπους δημιουργώντας υπόνοιες ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα με στόχο να προκαλέσουν τις αντιδράσεις του Συνδικάτου Πωλητών Οδηγών και Βοηθών, το οποίο είναι γνωστό για την αγωνιστική του παράδοση.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί υπόνοιες και βάζει σε προβληματισμό για τους πραγματικούς λόγους αυτής της συμπεριφοράς, όσο και αν φαίνεται απίθανο και εξωπραγματικό, ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται με απώτερο σκοπό να αποδυναμώσουν το κίνημα “Ούτε γουλιά”.

Το μποϊκοτάζ βρίσκεται σε διαρκή έξαρση και οι εργαζόμενοι του κλάδου σε συνεχείς κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και το ενδεχόμενο μιας διάσπασή του σε δύο μέτωπα σίγουρα γοητεύει κάποιους από τους αντιπάλους του, αλλά τα στελέχη και τα μέλη του Συνδικάτου έχουν δώσει με επιτυχία και στο παρελθόν διμέτωπους αγώνες κάτι που θα κάνουν και τώρα αν η εταιρία συνεχίσει να κινείται στην ίδια γραμμή.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου