Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Βαρύς χειμώνας στην 24MEDIA του Μάρη;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι ερμηνείες για την τοποθέτηση Πεφάνη
στην εταιρία και οι σχέσεις με Μπόμπολα...


Σωρεία σχολίων προκάλεσε στη mediaκη «πιάτσα» η είδηση ότι ο Νίκος Πεφάνης αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου καθήκοντα CEO στην 24MEDIA του Δημήτρη Μάρη, σε μια προσπάθεια να ερμηνευθεί το γεγονός!

Εκτός λοιπόν του ότι ορισμένοι πίσω από την τοποθέτηση του στελέχους βλέπουν δάκτυλο Μπόμπολα, μιας και ήταν το αγαπημένο παιδί της επιχειρηματικής οικογένειας και προσωπικά του Φώτη, ενώ το σχήμα Μπόμπολα – Μάρη εξαιτίας του Stoiximan, στο μυαλό αρκετών επιτρέπει τέτοιου είδους «φυτευτές» τοποθετήσεις. Πολλοί θυμούνται ακόμη στο MEGA, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν το πώς βρέθηκε ο Πεφάνης στην 24MEDIA, ότι ο τελευταίος λίγο πριν μπει το κανάλι σε τούνελ είχε υπογράψει επταψήφια επιταγή στην Άνωση ΑΕ, εξηγώντας έτσι τη σχέση στοργής και κυρίως την προστασία που απολάμβανε το στέλεχος από τον υιό Μπόμπολα!

Πάντως οι περισσότεροι προεξοφλούν ότι έρχεται βαρύς χειμώνας στην 24MEDIA, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει να ακούγεται έντονα ότι η εταιρία εξαιτίας των ανοιγμάτων που έχει κάνει θα προχωρήσει σε περικοπές ποικίλου είδους. Και ότι ο Νίκος Πεφάνης θα ήταν μια πρώτης τάξεως περίπτωση για να εφαρμόσει ένα μνημόνιο, έχοντας τη σχετική εμπειρία από την εποχή που διοικούσε το Μεγάλο κανάλι!

Τέλος υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που υποστηρίζουν ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από κακεντρέχειες και επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί θεωρώντας ότι η άφιξη Πεφάνη θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην 24 MEDIA για να περάσει στην εποχή της ενηλικίωσής της! Χωρίς να αποκλείουν, κόντρα στα πραγματικά δεδομένα, ότι η παρουσία του στελέχους σηματοδοτεί την εμπλοκή της εταιρίας στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είτε στην προσεχή δημοπρασία είτε στη συνέχεια για τις θεματικές. Βεβαίως αυτή η κατηγορία αγνοεί -συνειδητά ή ασυνείδητα- τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του ιδιοκτήτη Δημήτρη Μάρη...

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου