Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Φήμες ότι παραιτήθηκε
ο διευθυντής των ΝΕΩΝ

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη διεύθυνση των ΝΕΩΝ ο Παναγιώτης Λάμψιας.
---
Τα Χριστούγεννα κλείνει 
και
τυπικά η μεταβίβαση του ΕΨΙΛΟΝ

Πρώτο μέλημα της διοίκησης τα έσοδα του σταθμού…

Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου ή το αργότερο 27 του μηνός θα πέσουν οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» στον Ιβάν Σαββίδη. Κλείνοντας και τυπικά το κεφάλαιο με την υπογραφή του τελικού νομικού κειμένου.

Όπως είναι ήδη γνωστό το σταθμό θα «τρέξει» ο βρετανός συνεργάτης του επιχειρηματία Ed Hall.
---
"Απαράδεκτη και αντιεργατική ενέργεια"
της διοίκησης του σταθμού Στο Κόκκινο

«Ως επιτροπή των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και αντιεργατική τη μονομερή ενέργεια εκ μέρους της διοίκησης στο ρ/δ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ να καλεί από σήμερα εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μειώσεις αποδοχών της τάξεως του 20%. Στηρίζουμε τη συλλογική στάση των εργαζομένων να αρνηθούν να υπογράψουν τις μειωμένες ατομικές συμβάσεις και θα σταθούμε αλληλέγγυοι/ες σε ενδεχόμενη περίπτωση εκδικητικών ενεργειών απέναντί τους».

Η Επιτροπή των Εργαζομένων της Αυγής

Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ, Νίκος Μορφονιός

Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της ΕΠΗΕΑ, Χρήστος Τζίφας
---
Ζητούν παράταση
για τις κρατικές δημοσιεύσεις

Οι εκδότες των Πανελλήνιων ημερήσιων εφημερίδων ζητούν, από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν. Παππά την επ’ αόριστο παράταση κρατικών δημοσιεύσεων, η οποία λήγει στις 31/12/2017.
---
Ισοσκελισμένος
προϋπολογισμός για το ΑΠΕ

Την υποχρέωση ισοσκελισμού του προϋπολογισμού του για το 2018 προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ). Για την Επιτροπή Ανταγωνισμού προβλέπονται το 2018 κέρδη ύψους 0,8 εκατ. ευρώ και για την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών θετικό αποτέλεσμα ύψους 2 εκατ. ευρώ.
---
Δεσμεύτηκαν όλοι οι
λογαριασμοί του ΑΘΗΝΑ 9.84

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 μετά την απόφαση προληπτικής δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του, συμπεριλαμβανομένου και του...
λογαριασμού μισθοδοσίας των εργαζομένων, αλλά και των νομίμων εκπροσώπων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της τελευταίας δεκαετίας και των συγγενικών τους προσώπων, στην οποία προχώρησαν υπηρεσίες του υπ. Οικονομικών, με την αιτιολογία της οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος Αθηναίων καταγγέλλει τη συγκεκριμένη απόφαση ως «αυθαίρετη, καταχρηστική και χωρίς νόμιμη αιτιολογία που λαμβάνεται σε βάρος δημοτικής επιχείρησης. Απόφαση που ελήφθη χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, και παρά τις αντίθετες γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα περί οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί της δημοτικής επιχορήγησης, και μάλιστα αναδρομικά από το έτος 2006!»...
---
*

2 σχόλια:

  1. Ο Λαμψιας δεν υπεγραψε την ατομικη συμβαση και τον παραιτησανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω η Αντωνιαδου ηξερε τι εκανε οταν την υπεγραφε νωρις!

      Διαγραφή