Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Στα περίπτερα οι φυλλάδες αυτές κρεμιούνται ακόμη και στην πρώτη θέση.

@ Η διανομή τους, εξασφαλισμένη.

@ Σοβαροφανείς δημοσιογράφοι, επαίρονται για την κυκλοφορία αυτών των άθλιων εντύπων.

@ Στην τηλεόραση, πάντα θα βρουν χώρο για να διοχετεύσουν το δηλητήριο τους. Πάντα υπάρχουν πρόθυμοι δημοσιογράφοι να τους φιλοξενήσουν.

@ Ή, ακόμη και να σπείρουν ρατσιστικό μίσος με δήθεν ανώδυνα “ρεπορτάζ” για “αλλοδαπούς που λαμβάνουν επίδομα”.

@ Η κατάσταση δεν έχει αντιμετωπιστεί εξαιτίας και της στάσης των ιδιοκτητών και της θεσμικής αμηχανίας.

@ Το ΕΣΡ, αν και αρμόδια, κατά το Σύνταγμα, ραδιοτηλεοπτική Αρχή, μετέφερε την ευθύνη στις ηγεσίες των Μέσων.

@ Η ΕΡΤ είναι ακριβώς στη μέση, διότι έχει υποχρέωση απέναντι στα πολιτικά κόμματα για την κάλυψη των δραστηριοτήτων τους. Αλλά ακόμη, δεν έχει χαράξει στρατηγική η διοίκησή της.

@ Και μόνο η ΠΟΣΠΕΡΤ βγαίνει και συγκρούεται ανοικτά μαζί τους.

@ Η ακροδεξιά ποτέ δεν ξεχνά. Επιστρέφει και κάθε φορά είναι χειρότερη και πιο εκδικητική.

@ Οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου και του Real Group από αυτό τον κύκλο του παρακράτους που έχει έκφραση και στα media με πολλούς και ποικίλους τρόπους, έρχεται να υπενθυμίσει πως οι σκληροί εκφραστές της ακροδεξιάς και του ναζισμού στην Ελλάδα, έχουν μνήμη και δεν συγχωρούν.

@ Σε αυτή τη συχνότητα έγινε η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία Φύσσα και η ηχητική αναφορά για “τη σπορά των ηττημένων του 1945”.

@ Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πια. Πρέπει να πάρει θέση ο δημοσιογραφικός κλάδος, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. το ΕΣΡ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στο φαινόμενο.

@ "Στην ΕΡΤ είναι όλοι άπλυτοι" και "υπάλληλοι της "Αυγής" μας είπε προ ημερών ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο Βεργίνα TV.

@ Οι δημοσιογράφοι του σταθμού δεν θέλησαν να διακόψουν τον οίστρο του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. Τον άκουσαν χωρίς να ρωτήσουν και δίχως να καταθέσουν την ενδεχόμενη διαφοροποίηση τους.

@ Ο κεντρικός παρουσιαστής επιχειρούσε να κρύψει το γέλιο του και έτσι συνεχίστηκε η συζήτηση περί γελοιότητας.

@ Διότι, είναι ιδιαιτέρως σοβαρό, όταν ο πρόεδρος ενός κόμματος χρησιμοποιεί ακροδεξιά ρητορική για να επιτεθεί στην κρατική τηλεόραση, η οποία πριν από 4 χρόνια επλήγη από την απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου.

@ Το λουκέτο της 11 Ιουνίου 2013 κόστισε και στο δημόσιο και στην ενημέρωση.

@ Ενδεχομένως αυτά που δεν μπορεί να πει η ΝΔ, τα λέει ο Β. Λεβέντης.

@ Ο απαξιωτικός λόγος του ανθρώπου που ζητούσε καρκίνο για τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας, βοήθησε την καριέρα τους και επιτέλους μπήκε στα σαλόνια, αλλά δεν μπορεί να μην μείνει αναπάντητος από την ίδια την ΕΡΤ και τους ανθρώπους, την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ.

@ Δεν μπορεί κανείς να ξαναπαίζει με τις τύχες 2.300 και πλέον εργαζόμενων.

@ Και μια λεπτομέρεια. Ένας πρώην στέλεχος του κόμματος του κ. Λεβέντη που σήμερα βρίσκεται στη ΝΔ, είχε γίνει ευρύτερα γνωστός επί ΝΕΡΙΤ.

@ Τότε, μάλλον, ήταν όλα καθαρά στο μόρφωμα!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου