Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ν. Χατζηνικολάου, το Real Group και τα δημοσιεύματα

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οργή Χατζηνικολάου
για τα άθλια δημοσιεύματα


Έντονη αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου στον κύκλο των άθλιων και επιθετικών σχολίων σε βάρος του σε βάρος του ιδίου και του Real Group.

Τα δημοσιεύματα έχουν ξεκινήσει από sites στο Internet και από μια ακροδεξιά εφημερίδα, η οποία “κοσμεί” κάθε ημέρα τα περίπτερα όλης της χώρας. Ο εκδότης της εφημερίδας στην προσωπική του σελίδα στο FB, σημειώνει πως ο τραπεζικός δανεισμός του Real Group είναι ενήμερος και από τους μικρότερους στον κλάδο και πως έχει κάνει αίτηση για να υπαχθεί στο καθεστώς του εξωδικαστικού συμβιβασμού για τα χρέη της προς το δημόσιο.

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

“Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια… Δεν ντρέπονται; Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν. Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά. Όσο για τα χρέη προς το δημόσιο, που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Real Group, η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας. Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων, αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς! Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας. Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»… Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη! Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος! Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!”
---
---
*

2 σχόλια:

  1. Εδωσε δουλειά σε 200 εργαζόμενους. Δεν μας είπε, κάθε πότε δίνει τους μισθούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3+ μήνες μέσα...όλοι όσοι έχουν τους εργαζομένους τους απλήρωτους είναι κατάπτυστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή