Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Όλα του MEGA -και της νέας εταιρείας- δύσκολα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το πράσινο φως Ευρωπαίων και ΕΣΡ
περιμένουν στο MEGA
για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό


… προϋπόθεση να μην αντιδράσουν τα υπόλοιπα κανάλια

Το πρώτο βήμα έγινε και οι μεγαλομέτοχοι του MEGA Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης έφτιαξαν τη νέα εταιρία με την οποία – καλώς εχόντων, θα διεκδικήσουν τη μια από τις εφτά τηλεοπτικές άδειες στον προσεχή διαγωνισμό.

Προϋπόθεση όμως για να συμβεί αυτό είναι να δοθεί πρώτον, το πράσινο φως από τους Ευρωπαίους στις ελληνικές τράπεζες, προκειμένου να αποδεχθούν το σχέδιο βιωσιμότητας του καναλιού και στη συνέχεια να απαντήσουν γραπτώς στους μετόχους και δεύτερον το ΕΣΡ να δεχθεί ότι η νέα εταιρεία των Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη είναι συνέχεια της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι δεν αναμένονται εκπλήξεις ή ανατροπές και το σενάριο να εξελιχθούν όλα ομαλά συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ορισμένοι εκφράζουν το φόβο μήπως την τελευταία στιγμή υπάρξουν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες σε μια θετική απόφαση του ΕΣΡ με το επιχείρημα της προνομιακής μεταχείρισης.

Το γεγονός όμως ότι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες ανέχθηκαν όλο αυτό το διάστημα το MEGA να εισπράττει κομμάτι της διαφήμισης (που στερούνταν οι ίδιοι), χωρίς να έχει επενδύσει σε νέο πρόγραμμα και... χωρίς να πληρώνει μισθούς, ερμηνεύεται από τους ενδιαφερόμενους ότι μάλλον για τελευταία φορά θα κάνουν τα στραβά μάτια!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου