Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Για μια θέση στο "ΒΗΜΑ" - Γιώργος Μαλούχος

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το ΒΗΜΑ, η Ισχυρή Δεξιά,
ο ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρας και ο Γ. Μαλούχος


Επέστρεψε στο ΒΗΜΑ ο γνωστός αρθρογράφος

Μετά από διάστημα περίπου ενός έτους, αφού είχε αποφασίσει να σταματήσει να εργάζεται στο ΒΗΜΑ όταν ο ΔΟΛ εισήλθε στην περιπέτεια της ειδικής εκκαθάρισης, ο Γιώργος Μαλούχος επέστρεψε στην ομάδα των αρθρογράφων του Βήματος και αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα αναλάβει να κάνει στην εφημερίδα ή και την εταιρεία γενικότερα, αφού ακούγονται κάποιες φήμες ότι μπορεί να έχει κάποιο ρόλο συμβούλου έκδοσης ή κάτι ανάλογο. Ηδη ο πολύπειρος συνάδελφος έγραψε το πρώτο του άρθρο που δημοσιεύεται στο site της εφημερίδας το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη ύπαρξης στη χώρα μιας ισχυρής και καθαρής ιδεολογικά Δεξιάς παράταξης. Στο άρθρο ο Μαλούχος ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Πάντως αυτό το πρώτο άρθρο προκάλεσε κάποιες απορίες στο προσωπικό του Βήματος, αφού αρκετοί θυμήθηκαν τη σύναξη που είχε γίνει δύο 24ωρα πριν τις τελευταίες εκλογές σε εστιατόριο που βρισκόταν δίπλα από τα γραφεία του ΔΟΛ στα Ιλίσια. Στη σύναξη αυτή στην οποία παρευρίσκονταν οι διευθυντές και αρκετοί δημοσιογράφοι του Βήματος, ο Γιώργος Μαλούχος υποστήριζε σθεναρά ότι ο μόνος τρόπος να σωθεί η χώρα είναι να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται ότι το διάστημα στο οποίο ο Γ. Μαλούχος δεν δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά κάπου στα ΜΜΕ του έδωσε την ευκαιρία να ξαναδεί από κάποια απόσταση τα πράγματα και άλλαξε γνώμη. Να σημειωθεί επίσης ότι σε αυτό το διάστημα που ο Γ. Μαλούχος δεν δραστηριοποιούνταν κάπου στα ΜΜΕ στελέχη του Ιδρύματος Καραμανλή εξέφραζαν στην πολιτικομηντιακή πιάτσα την ανησυχία τους για το επαγγελματικό μέλλον του συναδέλφου και δικαίως αφού είναι γνωστό ότι ο Γ. Μαλούχος συνδέεται δεκαετίες και πολιτικά αλλά και σε προσωπικό/οικογενειακό επίπεδο με την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ. Για αυτό και εικάζουμε ότι τα στελέχη του Ιδρύματος Καραμανλή θα είναι τώρα ανακουφισμένα και δεν θα τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο συνάδελφος έπρεπε να διαβεί τον… ρουβίκωνα της παράταξης και να έρθει σε επαφή με το έτερο μεγάλο τζάκι για να μπορέσει να επανακάμψει στο ΒΗΜΑ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου