Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέος CEO στην 24MEDIA ο Νίκος Πεφάνης

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των ψηφιακών, ραδιοφωνικών και έντυπων μέσων της 24MEDIA, χρέη CEO αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2018 ο Νίκος Πεφάνης, καταξιωμένο στέλεχος του κλάδου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κος Πεφάνης έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και από ανώτερες επιτελικές θέσεις σε μεγάλους οργανισμούς στους κλάδους της ενημέρωσης (ΔΟΛ, Τηλέτυπος), της υγείας (Μητέρα), της βιομηχανίας (Βιοχάλκο, Reckitt and Colman) και αλλού.
---
Με την έγκριση Σαββίδη
στις νέες εγκαταστάσεις το Epsilon

Ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Νίνου Ελματζιόγλου στην Παιανία και δόθηκε το πράσινο φως για τη συνεργασία με το Epsilon. Ο τηλεοπτικός σταθμός, υπό τη γενική διεύθυνση του Εντ Χολ και της Άλ. Μαραγκουδάκη στο πρόγραμμα, θα μεταφερθεί στο ιστορικό κτίριο από το οποίο έβγαινε επί πολλά χρόνια το πρόγραμμα του Mega. Η νέα εικόνα του Epsilon θα αρχίσει να εμφανίζεται στις οθόνες από την άνοιξη του 2018 και εκτός από την πολιτική ενημέρωση θα υπάρχει και αθλητική, με τη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.Τεχνικός σύμβουλος ανέλαβε ο Χρήστος Κανταρέλης.
---
Ξανά στις μετρήσεις η ΕΡΑ

Η Ελληνική Ραδιοφωνία επιστρέφει στη μέτρηση ακροαματικότητας της Αττικής ύστερα από εισήγηση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού. Το ΔΣ της ΕΡΤ έδωσε το πράσινο φως για την υπογραφή σύμβασης με την ΕΙΙΡΑ και την ESOMAR για την απόκτηση μετρήσεων ακροαματικότητας, με μηνιαίο κόστος 3.000 ευρώ (36.000 ευρώ ετησίως), πλέον ΦΠΑ.
---
"Το υπουργείο Οικονομικών
κλείνει τον Αθήνα 9.84"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΚΑΙ Σ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ “ΑΘΗΝΑ 9,84”

Είναι απαράδεκτη η ενέργεια του Υπ. Οικονομικών να μπλοκάρει τους λογαριασμούς της δημοτικής επιχείρησης του “Αθήνα 9,84”, αφήνοντας μέσα στις γιορτές απλήρωτους δεκάδες εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφώνου.Πρόκειται για επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να εντάξει στη δημοπράτηση, που θα κάνει με τους επιχειρηματίες των ΜΜΕ και τις συχνότητες των δημοτικών ραδιοφώνων.

Απαιτώντας 5,5 εκατ. ευρώ από τη δημοτική επιχείρηση σαν τέλος για τις επιχορηγήσεις που – με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου – δίνονται στο σταθμό, ουσιαστικά τον οδηγεί σε κλείσιμο.

Ζητάμε απ’ την κυβέρνηση να σταματήσει τις ενέργειες που παρεμποδίζουν τη λειτουργία του σταθμού, αίροντας άμεσα τις δεσμεύσεις των λογαριασμών για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
---
Δεν θέλουν να πάρει άδεια το Mega...

Ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι ιδιοκτήτες της τηλεόρασης, εν όψει της δεύτερης απόπειρας αδειοδότησης, αυτήν τη φορά από το ΕΣΡ. Ο αγώνας τους δεν είναι μόνο απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά έχουν στο στόχαστρο και το Mega, αναζητώντας λόγους για να μην υπάρχει την επόμενη ημέρα στον ανταγωνισμό (...)
Συνέχεια ΕΔΩ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου