Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Τα "Παραπολιτικά" απολογούνται...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

...για ανάρμοστο και ψευδές άρθρο


Σε εκτενή και εμφανή διατύπωση συγγνώμης προέβη η εβδομαδιαία εφημερίδα Παραπολιτικά προς τον νυν υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και την σύζυγό του Χριστίνα Σαλάππα για δημοσίευμα του 2016 όπου αναφερόταν ότι «η σύζυγος Κοντονή κατηγορείται για εκβίαση επί 11 χρόνια» παρά το ότι είχε εκδοθεί απαλλακτικό από κάθε κατηγορία βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η εφημερίδα στο κείμενο με τίτλο «Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με ανακριβές δημοσίευμά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η εφημερίδα μας απολογείται στην κ. Χριστίνα Σαλάππα καθώς και στον κ. Σταύρο Κοντονή για το ανάρμοστο και ψευδές άρθρο που δημοσιεύθηκε στα Παραπολιτικά της 22ας/10/2016 (...)
Το συγκεκριμένο άρθρο μπορούσε να βλάψει την τιμή και την υπόληψη της κ. Χριστινας Σαλάππα και του κ. Σταύρου Κοντονή με το ψευδές περιεχόμενό του, την παρανόμως αποτυπωθείσα φωτογραφία τους και ειδικότερα με τη βαρύτατη αμέλειά μας να μην παρουσιάσουμε τη συνολική ροή της μήνυσης, σύμφωνα με την οποία η σχηματισθείσα δικογραφία κατέληξε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών από το έτος 2011, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση στο ευρύ κοινό ότι υφίσταται εκκρεμής ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος της συντρόφου του (τότε) υφυπουργού Αθλητισμού».

---
zoornalistas
---
*

2 σχόλια:

  1. Τώρα εγώ γιατί να το διαβάσω αυτό; Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας ενημερώνατε για την χουντικής έμπνευσης ιδιώνυμη τροπολογία του κ. Κοντονή για τους πλειστηριασμούς, που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Αναρωτιέμαι κανένας συνάδελφος/σα της ΕΤΗΠΤΑ δεν έχει κόκκινο δάνειο; Αυτά μου κάνετε και στα γεράματα ακούω Σιδηρόπουλο! https://youtu.be/myfetwoS910


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Νικ. Σακ. - ... νομίζω ότι κάνεις άριστα ακούγοντας ακόμη και σήμερα Σιδηρόπουλο ... έχω την αίσθηση ότι στα ακούσματά του βρίσκεις όλες σου τις απαντήσεις ... συνέχισε με Άσιμο ... εκεί να δεις απαντήσεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή