Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Μεγαλομέτοχος με 50% στο «Θέμα 104.6» το Πρώτο Θέμα

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Το «deal» μεταξύ της εφημερίδας και των Παναγιώτη Κωστάκη και Διονύση Παναγιωτάκη, δεν περιορίστηκε μόνο σε επίπεδο προγράμματος και ονόματος.
Δική του κατά το ήμισυ έκανε το Πρώτο Θέμα την εταιρεία που διαχειρίζεται και λειτουργεί το Θέμα 104.6. Με 259.000 ευρώ η «Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική Α.Ε.» έγινε κάτοχος του 50% της «Νέο Ραδιόφωνο των Δημοσιογράφων Ε.Π.Ε.», όπως μετονομάστηκε η εταιρεία, με τον Παναγιώτη Κωστάκη να περιορίζεται σε ρόλο απλού μετόχου διατηρώντας ένα 25% (από 75% πριν). Αμετάβλητο το ποσοστό του Διονύση Παναγιωτάκη, που παρέμεινε (και εκείνος) στο 25%.

Ως νέα έδρα της επιχείρησης δηλώθηκε η οδός Αγράφων 5 στο Μαρούσι, εκεί δηλαδή που συστεγάζονται τα γραφεία του Πρώτου Θέματος και τα στούντιο του σταθμού. Παρόμοια συμφωνία είχε γίνει και στο πρώτο «Θέμα FM» στους 98.9, με την εκδοτική εταιρεία και τον Δημήτρη Κοντομηνά να μοιράζονται από ένα 50% ο καθένας. Μόνο που τώρα ο ραδιοσταθμός είναι στον ίδιο χώρο με την εφημερίδα, και όχι στις παλιές εγκαταστάσεις του Alpha στην Κάντζα.

---
e-tetradio
---
*

1 σχόλιο: