Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Η “Ελληνοφρένεια” είναι μια πολιτική εκπομπή. Μια εκπομπή σκληρής σάτιρας με “κόκκινο” πρόσημο, που εντός πλαισίου, έφτανε, ευτυχώς, στα άκρα.

@ Είναι φανερό, πως βρισκόμαστε σε μια στροφή, λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

@ Και τα πράγματα πρέπει να είναι καθαρά. Δεν υπάρχει περιθώριο για παρερμηνείες από μια σατιρική εκπομπή που στέλνει τα δικά της μηνύματα.

@ …και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί και το Ν. Παππά και τον Α. Γεωργιάδη με σκληρές ερωτήσεις.

@ Σε αντίθεση, λοιπόν, με το ΣΚΑΪ που και οι δύο πλευρές, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συντελεστές της “Ελληνοφρένειας” περίμεναν το τέλος της σεζόν για το “διαζύγιο”, εδώ λειτούργησε ο …μπαλτάς.

@ Οι μισοί πιστεύουν πως η κυβέρνηση έκοψε την “Ελληνοφρένεια” και οι άλλοι μισοί πως το έκανε η ΝΔ.

@ Κανείς δεν πιστεύει την εκδοχή του Alpha περί χαμηλής τηλεθέασης….

@ Στην πραγματικότητα ο Alpha έκοψε την εκπομπή που δεν μπορούσε να ελέγξει.

@ Και επειδή ορισμένα πράγματα, φαίνονται, η ΕΡΤ είχε στείλει εγκαίρως τα μηνύματά της στην “Ελληνοφρένεια” για συνεργασία.

@ Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο του Epsilon, που κάποια στιγμή θα ξεκινήσει.

@ Φαίνεται, όμως, πως είναι δύσκολες εποχές για την έκφραση γνώμης.

@ Όσοι την περασμένη Δευτέρα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΕΣΡ, δεν σημαίνει πως θα κατέβουν κιόλας στο διαγωνισμό, ή και το αντίθετο

@ Οι 5 (Alpha, ANTENNA, Epsilon, ΣΚΑΪ, Star) είναι σίγουροι, ενώ απουσίασε το Mega. Η Proteas έχει ως μετόχους τους Β. Φρυώνη και έναν ακόμη Κύπριο επιχειρηματία και όσο για τη Mixta, υπομονή…

@ Την Παρασκευή η νέα συνάντηση στο ΕΣΡ. Το πραγματικό ραντεβού είναι στις 11 Ιανουαρίου με τις αιτήσεις. Τώρα, πήραμε μια γεύση από όσα θα ακολουθήσουν.

@ Άνιση η επίθεση από τον όμιλο Δασκαλοπούλου και του υπόλοιπους σταθμούς, μέσω της καταγγελίας στο ΕΣΡ, προς την Athens Voice για τον Athens Voice FM 102.5. Όποιος είχε ζήτημα με τα “συνεταιριστικά” ραδιόφωνα, ας μιλούσε για τον Best, που ανήκει σε εργαζόμενους και έχει ισχυρή υποστήριξη από μεγάλο όμιλο.

@ Ο ΣΚΑΪ συμφωνεί τις αλλαγές στη μέτρηση τηλεθέαση καθώς είναι από τους σταθμούς που θα ωφεληθούν.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου