Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Μια KONTRA, χωρίς CHANNEL...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο διεστραμμένος εγκέφαλος
και η πώληση του KONTRA CHANNEL


Καπνός χωρίς φωτιά αποδεικνύεται η υπόθεση της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμου KONTRA! Αφού από κανένα ρεπορτάζ δεν προκύπτει – επισήμως τουλάχιστον, ότι υπήρξε αγοροπωλησία. Μένει να αποδειχθεί λοιπόν αν συνέβη… Αλλά μέχρι τότε φαίνεται ότι η πληροφορία που διοχετεύτηκε στον Τύπο εξυπηρετούσε άλλους σκοπούς και όχι την ενημέρωση της κοινής γνώμης!

Βεβαίως είναι προφανές ποιοι ωφελήθηκαν… Κάνοντας όμως ταμείο είναι αμφίβολο αν τελικά τα περιστασιακά οφέλη (που αποκόμισαν αυτοί που τα αποκόμισαν), είναι περισσότερα σε μάκρος χρόνου!

Το σίγουρο είναι ότι ο εγκέφαλος που το σκέφτηκε είχε χιούμορ, αφού τα πρόσωπα που «πρωταγωνίστησαν», εκτος του ότι συνιστούν μια ετερόκλητη στα όρια της διαστροφής τριάδα, και οι τρεις για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είναι αχτύπητοι! Και αναφερόμαστε στον βασικό πρωταγωνιστή και ιδιοκτήτη του KONTRA CHANNEL Γιώργο Κουρή, στον Θανάση Μαυρίδη του Liberal που φιλοξένησε τη διαρροή και στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχοπουλο που ο «σεναριογράφος» είχε την έμπνευση να του αναθέσει καθήκοντα CEO!

---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου