Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Υπάρχει ένας όμιλος στην Ελλάδα που συνεργάζεται με κολοσσούς της ψηφιακής επικοινωνίας- από αυτούς που φοροαποφεύγουν- που ανά τρεις μήνες μεταφέρει το προσωπικό του σε τρίτη εταιρεία για να μην πληρώνει τα οφειλόμενα από το νόμο.

@ Επίσης, πληρώνει τις υπερωρίες που επιβάλει με το φόβο της απόλυσης, σε ticket restaurant, ενώ στο καφέ του ομίλου η έκδοση απόδειξη, είναι πράξη που προσβάλει τους οφελούμενους.

@ Ο όμιλος αυτός, έχει τιμηθεί από πρώην πρωθυπουργό, για την προσφορά του στη χώρα! Και δώστου οι χειραψίες και τα δημοσιεύματα στα κυριακάτικα φύλλα.

@ Αυτές είναι δουλειές.

@ Το “Βήμα” έχει αισθητά βελτιωθεί. Και προσέθεσε το “Γευσιγνώστη” στις εκδόσεις του, και εξασφάλισε το “Baazar”, και τα ρεπορτάζ του είναι καλύτερα.

@ Και εκεί που διαβάζεις την εφημερίδα, πέφτεις πάνω στον έγκριτο του Mega, ο οποίος ισχυρίζεται πως “Το Μακελείο” ξεπέρασε καθαρά σε κυκλοφορία την “Εφημερίδα των Συντακτών”

@ Τι κι αν το Πρακτορείο, έχει άλλα στοιχεία π.χ. για τον τελευταίο μήνα του Νοεμβρίου…

@ Μετά ξανασκέφτεσαι τα δύο ευρώ που έδωσες.

@ Είναι δυνατόν μια εφημερίδα του κύρους του “Βήματος” να επικαλείται το Στέφανο Χίο.

@ Η εκπομπή “Χ2” στο Action 24 είναι μια καλή και προωθεί το διάλογο. Τις προάλλες όμως ήταν καλεσμένος “ο ποιητής Φανφάρας” και τους έστειλε όλους με τα λεγόμενά του.

@ Το παιχνίδι στην τηλεόραση χοντραίνει. Είναι φανερό πως η πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση είναι μεγάλη, για να μην ανατραπούν οι μελλοντικές ισορροπίες στην αγορά

@ Θέλουν να πληρώσουν όσα λιγότερα γίνεται.

@ Επιδιώκουν να παραμείνει κλειστή η αγορά, ώστε το …επάγγελμα του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού να μην απελευθερωθεί.

@ Αποδέχονται την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως δεν θέλουν με τίποτα να μπει στο παιχνίδι της TV, ο Ιβάν Σαββίδης. Με την επιθυμία αυτή συμφωνούν και τρίτοι.

@ Πιέζουν ανοικτά το Νίκο Παππά, και ψάχνουν να βρουν τρόπο, να βάλουν στο στόχαστρο ξανά την ΕΡΤ, την οποία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έκλεισαν το 2013.

@ Στο Ραδιομέγαρο, φυσικά, ζουν σε άλλο κόσμο, καθώς σημαίες με τεράστια “ΕΓΩ” ανεμίζουν ξανά στα φέουδα της Αγίας Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί κανονικά η ΕΡΤ.

@ Σημειώστε επίσης και τις πιέσεις που ασκούνται να μην δώσουν λύσεις οι τράπεζες στην περίπτωση της Forthnet.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου