Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 2/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θα ζητήσουν μεγάλες αποζημιώσεις

Εκτός από το ποσό των 88 εκατ. ευρώ που καλείται να επιστρέψει το Δημόσιο στους τέσσερις υπερθεματιστές – και Dimera Media- είναι ανοικτό το ενδεχόμενο κατάθεσης αγωγών για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας όχι μόνο από την απώλεια των αδειών, αλλά και από το γεγονός ότι θα εκπέμπουν πανελλαδικά περισσότερα από τέσσερα κανάλια.
---
Ενδιαφέρον Σαββίδη
για την ταινιοθήκη του MEGA

Και ο Ιβ. Σαββίδης, μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έδειξε ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του Mega. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού κρατάει ζωντανή την επιχείρηση, την οποία εγκατέλειψαν μέτοχοι και δημοσιογράφοι, μέχρι αλλαγής της κατάστασης. Ο Σαββίδης ενδιαφέρεται μόνο για την ταινιοθήκη -στην περίπτωση που φυσικά η εταιρεία κλείσει και γίνει πλειστηριασμός επί της ακίνητης περιουσίας- και όχι για το υπόλοιπο κανάλι.
---
Αναβολή για Alter

Για τις 13 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της μεταφοράς των χρημάτων του Alter από τα Ταμεία της επιχείρησης σε προσωπικούς λογαριασμούς των μετόχων. Κατηγορούμενοι οι Θανάσης Αθανασούλης, Γιώργος Βαλσαμίδης, Κώστας Γιαννίκος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ελεύθερη Τηλεόραση, και η σύζυγός του Αικατερίνη Γιαννίκου.
---
Νέος πρόεδρος στην Τράπεζα Πειραιώς


Στη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς εξέλεξε τους κυρίους Γεώργιο Χαντζηνικολάου, Σολομώντα Μπεράχα και Enrico Tommaso Cucchiani ως νέα μη εκτελεστικά μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών. Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου ως νέο του Πρόεδρο. Ο κ. Χαντζηνικολάου αναλαμβάνει τα καθήκοντά του άμεσα.
---
Στην κορυφή το κεντρικό
δελτίο ειδήσεων του Alpha

Τον μήνα Οκτώβριο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τερμάτισε στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον άμεσο ανταγωνισμό ενώ προηγήθηκε και των δελτίων ειδήσεων όλων των καναλιών, ανεξαρτήτου ώρας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα στο σύνολο κοινού:
Alpha 19,7% , Star 19,1%, ΑΝΤ1 13,8% ,ΣΚΑΪ 12,0% και ΕΡΤ1 4,6%
Στο δυναμικό κοινό 15-44:
Alpha 17,3% , Star 14,4%, ΑΝΤ1 10,3%, ΣΚΑΪ 7,5 % και ΕΡΤ1 2,7%
---
πηγή: Τυπολογίες/Ε24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου