Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

... ο Σάτυρος γράφει - 20/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όλοι στις 8;

Σιγά - σιγά όλοι θα πάνε στις 8!

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΣΚΑΙ μας ενημερώνει ότι το κεντρικό δελτίο θα αρχίζει από 13 Φεβρουαρίου, στις 8. Φαίνεται ότι η έλευση του Νίκου έχει ταράξει τα νερά της TV. Επίσης φαίνεται ότι ο Αλαφούζος αποφάσισε να κατέβει με ίσους (σχεδόν για όλους) όρους, στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό.

Υποψιάζομαι ότι οι ρεπόρτερ των καναλιών θα ξεχάσουν τι πάει να πει ξεκούραση…
---
Τον πείραξε ο ενικός

Θαυμάστε τον.

Διαβάστε το αυτό προσεκτικά και να τον ξαναψηφίσετε οι νεοδημοκράτες και οι νεοδημοκράτισσες της Β΄ Αθήνας.

Δεν τον πείραξε που στο κανάλι "Ε" μπροστά στον Ευαγγελάτο και στους χιλιάδες τηλεθεατές του, ο δημοσιογράφος τον αποκαλούσε "κλέφτη". Τον πείραξε ότι του απευθύνθηκε στον ενικό.

"Έίσαι κλέφτης, έκλεψες τα λεφτά του λαού, πήρες 95 εκατομμύρια και τα έδωσες παραμονές των εκλογών στον Ψυχάρη, αυτό έκανες, συγκατηγορούμενος είσαι", τον κατήγγειλε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος. Σε όλα αυτά ο κύριος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δεν απάντησε τίποτα. Λέξη. Κιχ.

Έλουσε, όμως, τον δημοσιογράφο επειδή του μίλησε στον ενικό: “Δεν επιτρέπω στον κύριο Πετρόπουλο να μου μιλάει στον ενικό, δεν είμαστε φίλοι από χτες! Αυτά στους φίλους του τους συριζαίους”.

Τα έχωσε δε και στον Νίκο Ευαγγελάτο. “Έπρεπε να με έχετε προστατεύσει κύριε Ευαγγελάτε, εγώ είμαι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και με βάζετε να μιλήσω με τον κύριο Πετρόπουλο, και μου μιλάει λες και μιλάει στον κολλητό του! Ποιος νομίζει ότι είναι; Ένα κατακάθι είναι της δημοσιογραφίας! Θα τολμήσει να μου μιλήσει έτσι εμένα ο Πετρόπουλος;”

Από εδώ και πέρα να μιλάτε στους κλέφτες στον πληθυντικό...
---
Από την "Πράντα" στην "Πράβντα"

Αυτοί έκαναν τις εφημερίδες γιαούρτια.

Είναι αφελείς οι κύριοι διευθυντές των Νέων που θεωρούν ότι οι έλληνες αναγνώστες είναι αμνήμονες. Κανένας έλληνας και καμία ελληνίδα δεν ξεχνά.

O ΔΟΛ του Ψυχάρη και τα άλλα καθεστωτικά media ταύτισαν τις εφημερίδες και την ενημέρωση με τα γιαούρτια, τα γάλατα, τα dvd, τα cd και τα κουπόνια του Μαρινόπουλου και του My Market. Το τίμημα των δικών τους επιλογών πληρώνουν. Αυτοί αποφάσισαν να πέσουν μαζί με τα συμφέροντα του Ψυχάρη. Για αυτούς ποσώς μας ενδιαφέρει. Θυσίασαν, όμως, για τα συμφέροντα του Ψυχάρη τον ΔΟΛ, το MEGA, την Ίριδα κ.α. και τους χιλιάδες εργαζόμενους τους. Αυτό ενδιαφέρει εμάς.

Για να παίρνει τα θαλασσοδάνεια ο Ψυχάρης και για να μην πληρώνει τους φόρους του, υποστήριξαν τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις που τα έφεραν. Ουσιαστικά τι έκαναν; Πυροβόλησαν τα πόδια τους.

Όλοι αυτοί οι κύριοι που δεν θέλουν να γίνουν "Πράβντα" γιατί έμαθαν στην "Πράντα". 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου