Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 26/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εν αναμονή της απόφασης
για τον “Ελεύθερο Τύπο”

Εντός δύο μηνών αναμένεται η απόφαση επί της αίτησης ένταξης του «Ελεύθερου Τύπου» στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα. Μετά την απόφαση η εκδοτική εταιρεία θα ανακοινώσει στο προσωπικό τις επόμενες κινήσεις της.
---
Ψυχάρης: Υπομονή…

Να κάνουν υπομονή ως την Παρασκευή ζήτησε από τους εργαζόμενους στα “Νέα” ο Σταύρος Ψυχάρης. Οι συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ενεργές αλλά πολύπλοκες.
---
Ο δικηγόρος με τη γούνα

και οι επικλήσεις στην Παναγία Σουμελά

Ο ένας ήρθε με φόρα από μια χώρα της βόρειας Ευρασίας… Φορούσε μια συνθετική γούνα με ένα παχύ και πυκνό στρώμα από τρίχες που δεν αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο κτίριο… Συστήθηκε ως νομικός… Ανεβοκατέβαινε τους ορόφους προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο πέρασμά του… Και αναζητούσε τους γρίφους πίσω από τους αριθμούς επάνω στις καρτέλες… Ο άλλος ήταν πάντα εκεί… τον ήξεραν όλοι… ακολουθούσε από πίσω τον άνθρωπο με τη συνθετική γούνα και σταυροκοπιόταν κάνοντας επικλήσεις στην Παναγία Σουμελά! Αυτά εχθές (το απόγευμα, λίγο πριν πέσει το βαθύ σκοτάδι).
---
Εναλλάξ;

To «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε ότι θα προβάλλεται ανά 15ήμερο. Εναλλάξ με τον… «Ενικό», μήπως;
---
Δώρο το βιβλίο;

Αποχώρησε από την εκπομπή «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ ο Μανώλης Κοττάκης, αφού ως γνωστόν ανέλαβε τη διεύθυνση της «Εστίας». Λέτε προσεχώς η ιστορική εφημερίδα να δώσει και… δώρο το βιβλίο για τον Καραμανλή;
---
Σχόλιο - απάντηση

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. μόλις ακούστηκε ότι η ΕΡΤ ψάχνει σχολιαστές για τα δελτία ειδήσεων:

«Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΕΡΤ αναζητά σχολιαστές για τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της. Για να μην κουράζονται, μιας και φαίνονται οι στόχοι τους, τους λέμε μόνο ένα: Ας μην ξεχάσουν τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Βασίλη Μουλόπουλο», ήταν η ανακοίνωση του Μοσχάτου.

Απάντηση ΕΡΤ: «Το υψηλού επιπέδου χιούμορ, η φινετσάτη ειρωνεία, η πολιτική οξυδέρκεια, σε συνδυασμό με το λακωνικό ύφος της γραφής, αναδεικνύουν περίτρανα το συγγραφικό ταλέντο του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Επαξίως, λοιπόν, μπορεί να διεκδικήσει μία από τις θέσεις των σχολιαστών στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ».
---
Αποχώρησε ο Θ. Τσεκούρας από το TheToc

Τέλος στη συνεργασία του Θανάση Τσεκούρα με το site www.thetoc.gr της Έλλης Στάη.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου