Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

... απλήρωτοι ΔΟΛ - τι (δεν) μας λέει ο συν. Μουλόπουλος;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Άδικη και άστοχη
η παρέμβαση Μουλόπουλου


Κατανοητή η πικρία του, αλλά δεν έχουν την ευθύνη οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ

Σε ανθρώπινο επίπεδο είναι κατανοητή η πικρία που εκφράζει και δημοσίως πλέον ο Βασίλης Μουλόπουλος για τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο πρόσωπο του από ορισμένους εργαζόμενους στον ΔΟΛ, οι οποίοι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, δεν είναι μεν η πλειοψηφία αλλά κατάφερε να επικοινωνήσει δημοσίως την άποψή της και να αποτελέσει κατά ένα τρόπο τη θέση των εργαζομένων του συγκροτήματος, ενώ δεν είναι έτσι.


Ομως, η δημόσια πλέον τοποθέτηση Μουλόπουλου μπροστά στις κάμερες ότι εκείνος πήγε να βοηθήσει και αν δεν θέλουν οι εργαζόμενοι να σωθούν με γεια τους με χαρά τους δικό τους πρόβλημα, είναι εντελώς έξω από την πραγματικότητα.

Πρώτον δεν είναι στο χέρι των εργαζομένων οι εξελίξεις, αλλά στο χέρι του ιδιοκτήτη, των τραπεζών και των κομμάτων πλέον. Ο Μουλόπουλος θα είχε ενδεχομένως κάποιο δίκιο σε αυτό που λέει αν είχαν προταθεί στους εργαζομένους κάποιες λύσεις και εκείνοι καλούνταν πλέον να αποφασίσουν αν και ποιά θα επιλέξουν. Τότε ναι θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι πλέον στα χέρια (και) των εργαζομένων το μέλλον του ΔΟΛ. Όμως αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι είναι στο μαύρο σκοτάδι, δεν γνωρίζουν τίποτε, είναι απλήρωτοι έξι μήνες και το μόνο που ακούνε είναι φήμες και δημοσιεύματα για πτωχεύσεις, πιθανούς επενδυτές κλπ. Οι εργαζόμενοι στους οποίους ρίχνει το μπαλάκι ο Μουλόπουλος, έμαθαν για την εμπλοκή του από την ίδια ανακοίνωση που το έμαθε όλη η Ελλάδα και μέχρι σήμερα δεν έχει πάει κανείς, ούτε ο ίδιος, να τους εξηγήσει τι θα κάνει εκεί.

Πώς λοιπόν εγκαλεί τους εργαζομένους ο Μουλόπουλος;

Τους μάζεψε να τους εξηγήσει τι προτείνει και εκείνοι αρνήθηκαν;

Εμφανίστηκε κανείς γενικώς το τελευταίο διάστημα να ενημερώσει τους εργαζομένους για οτιδήποτε ουσιαστικό πέραν από τις εμφανίσεις Καρακούση στις συνελεύσεις που λέει ότι ο Ψυχάρης δεν βάζει λεφτά και η κατάσταση είναι οριακή;

Εντάξει, είπαμε έχουν και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ το δικό τους μερίδιο ευθύνης για ό,τι συνέβη και ο δημοσιογραφικός τομέας για τις πολιτικές πιρουέτες των τελευταίων ετών και οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους για τη μη σοβαρή αντίδρασή τους στα όσα ακατανόητα έκανε ο Ψυχάρης τα τελευταία χρόνια στη λειτουργία του Οργανισμού.

Αλλά από αυτό μέχρι ότι ο Μουλόπουλος πήγε να τους σώσει και εκείνοι δεν θέλουν υπάρχει άβυσσος!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου