Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

... ο Σάτυρος γράφει - 24/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η απαράδεκτη σιωπή της ΕΣΗΕΑ

Χρειαζόμαστε άλλη απόδειξη;

Για να πειστούμε ότι μιλάμε για μια εργοδοτική διοίκηση; Μάλλον, όχι.

Κουβέντα, καμία τοποθέτηση, λέξη δεν είπε η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ για την προκλητική προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ, με την οποία ζητεί εξαίρεση από την υποβολή δηλώσεων «Πόθεν Έσχες», για τους ιδιοκτήτες καναλιών και τα διευθυντικά στελέχη τους. Κάνουν δήλωση «Πόθεν Έσχες» οι άνεργοι δημοσιογράφοι και τα μπλοκάκια και δεν θέλουν να κάνουν οι κύριοι που για μια άδεια ακουμπούσαν, σαν να είναι μαρουλόφυλλα, 45 και 75 εκατομμύρια.

Οι συνδικαλιστές δεν βρήκαν τίποτα το μεμπτό σε αυτό.
---
Ο Θεοδωράκης και ο Μπόμπολας

Μάλιστα.

Σύμμαχος της κυβέρνησης το «Εθνος», δηλώνει σε συνέντευξη του ο κύριος αρχηγός του Ποταμιού (του την πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του κόμματος του, αλλά, αυτό δεν έχει καμία σημασία). Το βασίζει αυτό στους φιλοκυβερνητικούς τίτλους της εφημερίδας. Ενώ οι ακραία αντικυβερνητικοί τίτλοι του «Πρώτου Θέματος» και του ΔΟΛ, ας πούμε, δεν συνιστούν ένδειξη ότι τα Μέσα αυτά είναι σύμμαχοι της Ν.Δ. Αυτά είναι ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, που πρέπει να τα σώσει η Πολιτεία.

Έπειτα αναρωτιέται ο Θεοδωράκης πως από τους 17 βουλευτές κατέληξε στους 7.
---
Λόγω λειτουργικών δαπανών

Απολύθηκε από το cnn.gr ο Κώστας Κυριακόπουλος, την περασμένη εβδομάδα.

Τον κάλεσε μια νεαρή κοπέλα και του είπε με φοβισμένο ύφος ότι «λύεται η συνεργασία με το CNN Greece για λόγους μείωσης των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας...», μόλις έξι μήνες μετά από την έναρξη της συνεργασίας, στη θέση του διευθυντή σύνταξης. Έβαλε την… κασέτα που της δώσανε, χωρίς όμως να δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις του Κώστα.

Η απάντηση όμως έχει όνομα και προέλευση από άλλο μέσο… χρεοκοπημένο.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου