Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

... Όμιλος Φιλιππάκη - κόσμος πάει (Μουλίνος) και δεν έρχεται ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποχωρεί
ο Χρήστος Μουλίνος
από τον όμιλο Φιλιππάκη


Αποχώρησε από τον εκδοτικό όμιλο «Δημοκρατικός Τύπος» ο γενικός διευθυντής Χρήστος Μουλίνος.

Ο ίδιος ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης ανακοίνωσε σήμερα σε συγκέντρωση των εργαζομένων στις εφημερίδες “Δημοκρατία” και “Espresso”, την αποχώρηση του Χρήστου Μουλίνου, του δημοσιογράφου που έστησε τις εφημερίδες του Γ. Φιλιππάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mediatvnews.gr ο Χρ. Μουλίνος θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με τις εφημερίδες (κάποιοι τον χαρακτηρίζουν «άρρωστο εφημεριδά») και ήδη έχει αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει τη διεύθυνση μιας νέας εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αν ισχύει, το μυαλό μας πάει είτε στο ημερήσιο φύλλο..  της Real Νews του Νίκου Χατζηνικολάου, που όπως έχει αναγγελθεί θα κυκλοφορήσει σύντομα στα περίπτερα, είτε στη νέα καθημερινή εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο εκδότης Γ. Φιλιππάκης ανακοίνωσε στο προσωπικό της εφημερίδας πως τον Χρήστο Μουλίνο δεν θα τον αντικαταστήσει (προς το παρόν) άλλος δημοσιογράφος, που θα έρθει στο συγκρότημα και οι αρμοδιότητες θα καλυφθούν εκ των ενόντων.

Οπως αναφέρει το mediatvnews ο Φιλιππάκης -εκτός των άλλων- επιχείρησε να κατευνάσει τις ανησυχίες των εργαζομένων που βρίσκονται πίσω στη μισθοδοσία κατά τρεις μήνες, λέγοντας πως θα γίνει προσπάθεια να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου