Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

... Μουλόπουλος - ούτε λύση, ούτε πρόβλημα - αόρατος ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απραξία


Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την επιστροφή Μουλόπουλου στον ΔΟΛ

Μια εβδομάδα μετά την εμπλοκή Μουλόπουλου στον ΔΟΛ… Η κατάσταση στον Οργανισμό αν δεν έχει επιδεινωθεί, παραμένει το ίδιο κρίσιμη με πριν.

Πέρασαν οκτώ ημέρες χωρίς καμία εξέλιξη, χωρίς καμία πρωτοβουλία, χωρίς την παραμικρή κινητικότητα… ενισχύοντας τα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της απόφασης του Σταύρου Ψυχάρη να απευθυνθεί στον Βασίλη Μουλόπουλο, προκειμένου να αναζητήσει λύση στο πρόβλημα του ΔΟΛ.

Δυστυχώς όμως όχι λύση δεν διαφαίνεται, αλλά αντίθετα το αδιέξοδο προβάλλει ακόμη πιο έντονο και απειλητικό για την τύχη των εργαζομένων και των ιστορικών εφημερίδων του οργανισμού.

Το μόνο λοιπόν που έμεινε από την επιστροφή Μουλόπουλου στον ΔΟΛ… είναι ότι τα προβλήματα του οργανισμού έγιναν πεδίο αντιπαράθεσης στη Βουλή μεταξύ αρχηγών κομμάτων… Ο Τσίπρας πρότεινε την ψήφιση ενός θεσμικού πλαισίου που θα προστατεύει τον Τύπο, με την προϋπόθεση να συναινέσει η αντιπολίτευση, χωρίς όμως να συγκινείται η ΝΔ… Η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε τα αδιέξοδα του συγκροτήματος από τα δελτία ειδήσεων… Και τέλος η κυκλοφορία των ΝΕΩΝ «τσίμπησε» την περασμένη εβδομάδα 1000 με 1500 φύλλα – προφανώς, λόγω της δημοσιότητας από τα κανάλια!

Συμπέρασμα; Ο Βασίλης Μουλόπουλος δεν είναι ούτε η λύση, αλλά ούτε και το πρόβλημα του ΔΟΛ!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου