Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

... Κ. Νικόλτσιος - από τον ΕΔΟΕΑΠ στον... "Πανσερραϊκό"!..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η "Μεγάλη Πορεία"
Ένας άνθρωπος των ΜΜΕ
που μπορεί τα πάντα όλα...

Διαβάζουμε στο site της ΕΡΤ:

Νέος πρόεδρος
στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός
είναι ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος αναμένεται να δώσει άλλη διάσταση στη θέση του προέδρου στον Πανσερραϊκό έχοντας την εμπειρία και τις παραστάσεις για να βοηθήσει το σύλλογο σε μια δύσκολη συγκυρία για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές αν και η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Β Εθνική υπάρχουν πολλές ιδιομορφίες που δύσκολα συναντάς σε άλλους χώρους. Το περσινό καλοκαίρι είχε αναλάβει την προεδρία του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» με στόχο να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού.

Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις και σε άλλους μιντιακούς και επιχειρηματικούς ομίλους, ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων (Σ.Π.Ε.Π) αλλά και ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

Ο νέος Πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι μελετητής επενδύσεων μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και ήταν αυτός που οραματίστηκε το πρότζεκτ της δημιουργίας μαρίνων σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον εφοπλιστή Βερνίκο.


Γ. Βασιλειάδης, Κ. Νικόλτσιος
Ο Σερραίος δημοσιογράφος κατάγεται από τον Εμμανουήλ Παππά Σερρών, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη (οι δύο τους συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες) αλλά και με πολλά κυβερνητικά στελέχη. Το όνομα του ακούστηκε για την προεδρεία της Football league (τώρα ως πρόεδρος του Πανσερραϊκού και μέλος Δ.Σ. ομάδας ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβει και τη θέση αυτή) ενώ κάποιοι συνδέουν το γεγονός με την εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού στη Football league κάτι για το οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξε, τόσο ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού και υποψήφιος πρόεδρος της διοργανώτριας, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, Διευθύνων & Νομικός Σύμβουλος: Άκης Τρέντσιος, Α Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κοράκης, Β Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Οικονομικός & Εμπορικός διευθυντής: Σάββας Τερζόπουλος, 
Εκπρόσωπος Μ.Γ.Σ.: Σωτήρης Βλάχος, Μέλος: Θεόδωρος Σεβασλίδης
---
Την εποχή (των δις) του ΕΔΟΕΑΠ

Και τούτων δοθέντων ανατρέξαμε και σε μια παλαιότερη ανάρτηση της "Α" με τον τίτλο:


Και σ' αυτή την ανάρτηση είχαν παρουσιαστεί πολλά και εξόχως ενδιαφέροντα. Απαντήσεις πειστικές και εφ' όλης της ύλης σίγουρα μπορούν να δώσουν οι συνάδελφοι του Κ. Νικόλτσιου - μέλη και μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ...

Εμείς; Σε ό,τι μας αφορά ένα έχουμε να πούμε:

Αυτός ο θαυμαστός κόσμος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και οι άνθρωποί του - αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι και οι τεχνικοί Τύπου - ποτέ δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει... Ενίοτε ευχάριστα... Συνήθως δυσάρεστα... Αυτό όμως που όλοι πρέπει να κάνουμε - κι εμείς το κάνουμε- είναι η δημοσίευση όλων όσα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη... Τουλάχιστον...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. και κάτι που έλεγαν για κατακράτηση μετοχών του ΚΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό ο κ. Βασιλειάδης "έτρεξε" τόσο γρήγορα την καταγγελία -από τις 19/10/2015- συναδέλφων για το ανείσπρακτο αγγελιόσημο; Προφανώς ο κ. Νικόλτσος είχε πολλά να πει στον κολλητό του κ. Βασιλειάδη από τις θέσεις που κατείχε, όπως για τα 7.000.000 της επιδότησης της πτωχευμένης ΕΞΠΡΕΣ του κ. Καλοφωλιά, για τα δισ. ανείσπρακτου αγγελιοσήμου, καθώς και για τα χαμένα εκατομμύρια που "επενδύθηκαν" σε μετοχές από τον ΕΔΟΕΑΠ. Η μάχη κατά της διαπλοκής τώρα αρχίζει. Με ποιούς πολεμιστές πάτε στη μάχη κατά της διαπλοκής να μας πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το άρθρο αποτελεί τη σύντομη βιογραφία ενός δήθεν αριστερού λαμόγιου.Το πως μπόρεσε από την αφάνεια που είχε πέσει δυό-τρία χρόνια πριν να εξελιχθεί σε παράγοντα που κινεί τα νήματα παντού προς όφελος κάποιων έτερων λαμόγιων σαν τον Καλοφωλιά, αποτελεί άξιον απορίας.Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους παρουσιάζοντας όλη την ιστορία, και όχι αποσπάσματα αυτής.Ίσως καταφέρετε να ξυπνήσετε αυτούς που κόπτονται για τη διαφθορά και όλως τυχαίως κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σήμερα.Γέμισε ο τόπος ''αριστερούς αγωνιστές'' με μεγάλη τσέπη και μακρύ χέρι.Ας τελειώνουμε επιτέλους με όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή, ο Νικόλτσιος έστελνε τον Μυλωνά και την ΕΤΗΠΤΑ να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να πάρει γρήγορα τα 7.000.000 της επιχορήγησης ο Καλοφωλιάς και να πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι; Kαι έπαιρνε και πελάτες από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και τους πήγαινε στα νέα σύγχρονα πιεστήρια της ΕΞΠΡΕΣ; Α, ρε τιμημένο ΚΚΕ μα να σε πιάνουν συνέχεια κορόιδο τα πρώην επαγγελματικά μεγαλοστελέχη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή