Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

... ο Σάτυρος γράφει - 25/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προς ΕΣΗΕΑ: Για τα "μικρά"
μαγαζιά πότε θα ενδιαφερθείτε;

Να σταματήσει τα καλαμπούρια η συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι ο ΔΟΛ, το Mega, ο "Πήγασος" είναι μεγάλα μαγαζιά αφού στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ κουβαλούν χιλιάδες κουκιά και επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Για τα νέα μαγαζιά, αυτά που δεν έχουν πολλούς ψηφοφόρους, αλλά έχουν την δυναμική της ανάπτυξης η οποία θα αντιμετωπίσει την ανεργία και την απλήρωτη εργασία, πότε θα ενδιαφερθούν; Προφανής η απάντηση.

Όταν οι τράπεζες συντηρούν με προκλητικά διαφημιστικά budget τα "παπαγαλάκια" επιχειρηματικών και κομματικών συμφερόντων, και δεν αναφέρεται ο "Σάτυρος" στους χρεοκοπημένους "δεινόσαυρους" του κλάδου, όταν στο site του κάθε αντιγραφέα του Αθηναϊκού Πρακτορείου δίνουν χιλιάδες ευρώ, και την ίδια ώρα "τους έχει τελειώσει το διαφημιστικό budget" για τα μέσα που προσφέρουν πραγματική ενημέρωση στον κόσμο, τότε η ΕΣΗΕΑ αυτό το βαφτίζει "προσωπική υπόθεση" και "επιχειρηματική δουλειά" στην οποία δεν έχει καμία ανάμειξη.

Αλήθεια, ακούσαμε ποτέ την φωνή των συνδικαλιστών μας όταν οι τράπεζες ή άλλα συμφέροντα σηκώνουν το τηλέφωνο και απειλούν με αγωγές οικονομικής εξόντωσης τα "μικρά" μέσα με στόχο να τα φιμώσουν;
---
Η ΕΣΗΕΑ... υπέρ του Αναστασιάδη

Να σταματήσουμε εμείς τα καλαμπούρια.

Θα είχε απόλυτο δίκιο αν μας το έλεγε αυτό η διοίκηση Νικολόπουλου. Ακούς εκεί θράσος να του λέμε ότι η ΕΣΗΕΑ οφείλει να υποστηρίζει όλο τον κλάδο. Ανεξαρτήτως μεγέθους, χρώματος, εκδοτικής γραμμής, παραδοσιακής ή σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι άνθρωποι έχουν επιλέξει στρατόπεδο. Μας το λένε ξεκάθαρα. Είναι με τον κομιστή της σακούλας με τα εκατομμύρια. Με τον εκδότη των 31 εκατομμυρίων στην τσέπη και με τα 44 εκατ. χρέος στις τράπεζες.

Τόσο απλά και τόσο καθαρά.
---
Τηρεί την υπόσχεσή της

Η διοίκηση της ΕΡΤ το είχε υποσχεθεί.

Προβαίνει, λοιπόν, σε μια γενναία αύξηση στους μουσικούς της από 400 έως 800 ευρώ τον μήνα. Οι μουσικοί της ΕΡΤ (τα επονομαζόμενα "μουσικά σύνολα") παράγουν πράγματι πολιτισμό για το κοινωνικό σύνολο και με χαμηλό κόστος. Αφήστε ότι οι περισσότεροι εκ των μουσικών δεν είναι υψηλόμισθοι.

Ορθώς την τηρεί. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου