Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 30/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έκτακτη γενική συνέλευση για ΣΚΑΪ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η Ειδήσεις Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ) στις 4 Φεβρουαρίου για την παροχή άδειας ως προς την υπογραφή συμβάσεων και εξουσιοδότησης για τη συμμετοχή σε γενικές συνελεύσεις θυγατρικών ή συνδεδεμένων εταιρειών.
---
Άρθρο Καπάκου κατά Ταγματάρχη για ΕΡΤ

Τρεις μήνες μετά την αποπομπή του γενικού διευθυντή ειδήσεων Σταύρου Καπάκου, ο δημοσιογράφος με παρέμβαση του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δίνει «11+1 απαντήσεις» στον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη. Μεταξύ άλλων σημειώνει πως βασική τους διαφωνία ήταν το ποιος θα είναι παρουσιαστής ειδήσεων. Σχετικά με τη θητεία του δηλώνει πως είχε λάβει διαβεβαιώσεις από τον βασικό μέτοχο της ΕΡΤ πως θα έχει πλήρως την ευθύνη της ενημέρωσης και ο Λ. Ταγματάρχης θα ασκεί διοίκηση, κάτι που δεν τηρήθηκε. Αναφέρει μάλιστα πως ο διευθύνων σύμβουλος μετέτρεψε την 3ετή σύμβασή του σε μονοετή.
---
Αποχώρησε από τα «Νέα»

ο Δημοσθένης Κούρτοβικ

Σταμάτησε τη συνεργασία του με τα «Νέα» ο Δημοσθένης Κούρτοβικ. Από την εφημερίδα αποχώρησε και ο Μιχάλης Τσιντσίνης, που είχε την επιμέλεια της στήλης «Αγιογραφίες».
---
Η Μισέλ Ασημακοπούλου

συνομιλήτρια του ΕΣΡ

Η Μισέλ Ασημακοπούλου, αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ για τα ΜΜΕ, θα είναι ο «σύνδεσμος» επικοινωνίας ανάμεσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο ΕΣΡ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Στην απάντηση που έστειλε η ΝΔ στο ΕΣΡ δήλωσε πως η θέση της στο θέμα των αδειών είναι η πλήρης αξιοποίηση του φάσματος των συχνοτήτων.
---
Προς Παραπολιτικά FM ο Γ. Τράγκας

Προς το σταθμό Παραπολιτικά FM οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο Real FM, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με το ραδιοφωνικό σταθμό. Στην περίπτωση που οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία ο σταθμός του Γ. Κουρτάκη αναμένεται να ισχυροποιηθεί. Τη θέση του Γ. Τράγκα στην πρωινή ζώνη του Real FM θα πάρει ο Νίκος Στραβελάκης (08.00-10.00), και νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος (15.30-17.00).
---
Αλλαγές στην “Εφημερίδα των Συντακτών”

Με αλλαγές κυκλοφορεί σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών”. Η άποψη της εφημερίδας μετακινήθηκε στην τελευταία σελίδα μαζί με το άρθρο του Γιώργου Σταματόπουλου και το σκίτσο του Νίκου Σβέρκου. Στη δεύτερη σελίδα ο Δημήτρης Τρίμης “σταχυολογεί” από τον Τύπο της χθεσινής μέρας, ενώ επανήλθε στο κέντρο της εφημερίδας το πολιτιστικό ένθετο. Συνολικά η εφημερίδα κυκλοφορεί με 56 σελίδες.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου