Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

... ΔΟΛ - Κυριάκος - εργαζόμενοι - "περίεργες" μη αντιδράσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αγκάλιασαν τον Κυριάκο,
τους άδειασε μεγαλοπρεπώς
και φωνάζουν για τον Μουλόπουλο


Στρατηγική λουκέτου
με «νεκρούς» εργαζομένους
από τον πρόεδρο της ΝΔ για τον ΔΟΛ

Πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη από το Ποντίκι που αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino, το οποίο θα έμπαινε την περασμένη εβδομάδα και τελικά ζήτησε και πέτυχε την απόσυρσή της επειδή φοβήθηκε λέει ότι πιθανώς να ήταν το τελευταίο φύλλο του Βήματος και δεν ήθελε να συνδυαστεί η παρουσία του στο περιοδικό με αυτό το γεγονός.

Ταυτόχρονα επισημαίνεται από πολλές πλευρές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά και το κόμμα επισήμως στις τοποθετήσεις τους στη Βουλή και στις ανακοινώσεις τους σχετικά με την υπόθεση του ΔΟΛ δεν έχουν πει απολύτως τίποτε για τους εργαζομένους, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αρνηθεί την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα να υπάρξει διακομματική συμφωνία για μια νομοθετική παρέμβαση για τα ΜΜΕ η οποία σε πρώτη φάση θα βοηθήσει ενδεχομένως την εξεύρεση κάποιας λύσης στον ΔΟΛ.

Οι γνωρίζοντες λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του θεωρούν τελειωμένη ιστορία τον ΔΟΛ και δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως ανάμειξη και δεν τους ενδιαφέρει ούτε η τύχη των εργαζομένων. Κάποιοι αναμένουν την αντίδραση των εργαζομένων στις εφημερίδες του ΔΟΛ, οι οποίες από την πρώτη μέρα ανάληψης της ηγεσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στήριξαν ολόθερμα και ποικιλοτρόπως, αφού εκτός από τον ίδιο υπήρχαν σταθερά σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ πολλά θέματα και σχόλια προβολής των κοινωνικών αλλά και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της συζύγου του.

Ορθός ο προβληματισμός των εργαζομένων στον ΔΟΛ για τον Μουλόπουλο, για τον Κυριάκο θα βγει καμιά ανακοίνωση άραγε;

Γιατί κατάπιαν αμάσητη την απόσυρση της συνέντευξης και δεν το κατήγγειλαν;

Στη θέα του Μουλόπουλου γίνεται επανάσταση και όταν η ΝΔ χτυπά κάτω από τη μέση τον ΔΟΛ και τους εργαζόμενους του πέρα βρέχει; Περίεργα πράγματα…
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου