Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

... αντιδράσεις στην Μιχαλακοπούλου - Καρακούσης: "Φεύγω..." ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μ' έναν σμπάρο ένας Καρακούσης...
Εντονες αντιδράσεις
στον ΔΟΛ για Μουλόπουλο


Χολωμένος ο Καρακούσης είπε του Ψυχάρη ότι θα φύγει

Σοκ προκάλεσε στους εργαζομένους η ανακοίνωση για τον Βασίλη Μουλόπουλο, αφού όπως είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, άλλη εξέλιξη ανέμεναν. Δηλαδή ανακοίνωση για κάποιον επενδυτή και όχι για κάποιον μεσάζοντα με την κυβέρνηση.

Στα ΝΕΑ οι αντιδράσεις ήταν πιο ήπιες όσον αφορά το πρόσωπο αυτό καθαυτό, αλλά οι εργαζόμενοι στην ημερησία του συγκροτήματος λένε ότι πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας που στοχεύει μόνο σε στενό προσωπικό όφελος του Ψυχάρη και δεν θα έχει αποτέλεσμα για τον ΔΟΛ.

Εκεί που υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και για την απόφαση, αλλά και τον ίδιο τον Μουλόπουλο είναι στο ΒΗΜΑ, ενώ όπως μάθαμε ο Αντώνης Καρακούσης, μετά την ανακοίνωση, πήγε στο γραφείο του Ψυχάρη για να του δηλώσει την απογοήτευση του για όσα γίνονται και ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο στον Οργανισμό.

Δεν γνωρίζουμε την απάντηση του Ψυχάρη, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ψυχάρης θα είχε στο μυαλό του ότι η έλευση Μουλόπουλου και μάλιστα χωρίς προηγούμενη συζήτηση επ΄ αυτού με τον Καρακούση θα είχε ως αποτέλεσμα ο διευθυντής του Βήματος να αντιδράσει, οπότε
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Άιντε λοιπόν να τραβήξει και αυτός για κανένα "Πρώτο Θέμα" ή αλλού, να βρίζει εξ' αποστάσεως και να το παίζει απελευθερωμένος δημοσιογράφος που δεν ανέχεται κατευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή