Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

... οι εφημερίδες (και "ΤΑ ΝΕΑ") δεν είναι γιαούρτια ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Τι λένε ΤΑ ΝΕΑ
μετά την είσοδο Μουλόπουλου
στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

.
Τι υποστηρίζει στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα

Την ώρα που έχει ξεσπάσει πολιτική θύελλα για την είσοδο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην προέδρου του Δ.Σ της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου στον ΔΟΛ προκειμένου να... σώσει το συγκρότημα ή να το παραδώσει στην αγκαλιά του κυβερνώντος κόμματος, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, ΤΑ ΝΕΑ με το κύριο άρθρο τους, χωρίς ν΄αναφέρονται σε ονόματα και καταστάσεις, σχολιάζουν τις εξελίξεις, αλλά και το μέλλον του ΔΟΛ.

Η εφημερίδα αφού κάνει μια σύντομη αναφορά στην πορεία του Οργανισμού τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρεται στην επιρροή που ακόμη και σήμερα ασκούν τα παραδοσιακά Μέσα και γι αυτό σημειώνει ότι "λυσσωδώς προσπαθούν να τα ελέγξουν ακόμη και εκείνοι που πολιτεύονται δαιμονοποιώντας τα" χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα. 

Και συνεχίζει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της... "Η ιδέα ότι σφετεριζόμενος κάποιος έναν ιστορικό τίτλο αποκτά αυτομάτως και την ισχύ του, για να την διαθέσει για τις δικές του σκοπιμότητες δεν είναι μόνο αντιδημοκρατική αλλά και εξωπραγματική... Αν αύριο κάποιος τυπώσει ένα φύλλο με τους ιδεασμούς του, κοσμώντας το με το λογότυπο των ΝΕΩΝ αυτό που θα κρεμαστεί στα περίπτερα δεν θα είναι ΤΑ ΝΕΑ. Οι εφημερίδες δεν είναι γιαούρτια" καταλήγει.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου