Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

... ο ΔΟΛ "γράφει" στο διαδίκτυο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Ανακοίνωση
του Δημοσιογραφικού
Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε.:

«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση»
...
---
Ο Σταύρος Θεοδωράκης
φτιάχνει στιχάκια,
με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ:

«Προσοχή δεν είναι πλάκα. Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο ΔΟΛ - Νέα, Βήμα και ραδιόφωνο! Επόμενος στόχος Μέγκα. ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ»...
---
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ωρύεται:

---
Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι σίγουρος:

Την ήθελαν την σωτηρία των εργαζομένων στο ΔΟΛ όσοι υπέγραφαν δηλώσεις και εβγαζαν ανακοινώσεις αλλά όχι με αριστερό διευθυντή βρε αδερφέ.
---
Η γάτα των Ιμαλαΐων
και ο Γιάννης Παντελάκης

Ο χρεωκοπημένος μιντιάρχης που προσπαθεί να διασωθεί, η κυβέρνηση που επιχειρεί να ελέγξει ενα ακόμα δημοσιογραφικό συγκρότημα και οι τράπεζες που απειλούν επιλεκτικά. Ενα χοντρό παιχνίδι στην πλάτη περισσότερων απο 500 εργαζόμενων (πολλοί απο αυτούς εξαιρετικοί σ αυτο που κάνουν) και οι οποίοι δεν γνωρίζουν πόσοι θα είναι αν μετρηθούν την επόμενη ημέρα. Η γάτα Ιμαλαΐων παρακολουθεί το δεύτερο μέρος του σήριαλ...
---
Μετά τις αντιδράσεις
που προκλήθηκαν,
ο Βασίλης Μουλόπουλος
έκανε την εξής δήλωση:

«Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου