Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

... γράφτηκαν στην ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ - 28/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γιατί... ζήλεψε ο Αλέξης την επιτυχία του

Γελάστε κόσμε. 


Τι άλλο να πει ο Γιάννος; Τέτοιος πολιτικός ογκόλιθος ήταν πάντα, αυτή την γραμμή άμυνας υιοθέτησε. Εποφθαλμιά ο κακός Αλέξης την επιτυχία του στα Υπουργεία Άμυνας, Οικονομικών και από όπου αλλού πέρασε, ατυχώς για εμάς, και επιδιώκει με την Εξεταστική να τον μειώσει ως άνθρωπο και να βλάψει το καημένο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (του αδέκαστου Σημίτη).

Οι επιτυχίες του: Leopard. Ζημιά 1,7 δις ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο. Ελικόπτερα Apache. Ζημιά 600 εκατ. Φρεγάτες S. Ζημιά 382 εκατομμύρια. Ελικόπτερα NH90. Ζημιά 660 εκατ. Ηλεκτρονικό σύστημα Sonak. Ζημιά 72 εκατ.

Για αθροίστε τα ποσά να δείτε πόσο πλεόνασμα βγάζαμε με όλα αυτά.

Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω ότι ο Κυριάκος θα ξανασκεφτεί την συμμετοχή του υιού Παπαντωνίου στα ψηφοδέλτια της νουδού.
---
Αγωγή στην ΤτΕ και στο Δημόσιο

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η υγιέστερη τράπεζα στην Ελλάδα έως το 2010. Οι επισφάλειες της δεν ξεπερνούσαν το 5% επί του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου, όταν ο μέσος όρος είχε φτάσει ήδη στο 20%, ενώ -κάτι που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος της αγοράς- το 2010 με βάση τα stress tests της ΕΚΤ, το Τ.Τ. ήταν η τρίτη τράπεζα στην Ευρώπη σε κεφαλαιακή επάρκεια. Απίστευτο έτσι; Τελικά, όμως, βρέθηκε αυτό να σώζεται από την Eurobank...

Οι 72 χιλιάδες μέτοχοι μειοψηφίας του Ταχυδρομικού καταθέτουν ομαδική αγωγή σε βάρος του Δημοσίου, της ΤτΕ και των Παπαδόπουλου- Σιγανού για την καταστροφή που τους προκάλεσε το PSI (των Παπαδήμου-Βενιζέλου). Βεβαίως, δεν ήταν μόνο αυτό που έκλεισε το Τ.Τ.

Ο κ. Στουρνάρας θυμάται σίγουρα καλύτερα το σκάνδαλο.
---
Πόσο πια Κωνσταντίνου;

Κατά το πόσο λαλάκας είσαι;

Βαζελάκια, ιδού η κατάντια σας. Ιδού ποιοι σας φταίνε για την τραγωδία σας. Να ζείτε 7 χρόνια μνημόνια και 19 χρόνια Πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Ας όψεται φέτος ο Μπέντο. Γιατί θα την είχατε κάψει την Λεωφόρο από τις 6 Νοεμβρίου. Τότε που σταμάτησε το κοντέρ στα 3 στο πρώτο ημίχρονο.

Πήγαν οι δικοί σας με την μήνυση του Σισέ να στραπατσάρουν τον Μαρινάκη και να του λερώσουν το ποινικό μητρώο, αλλά, στο τέλος ο πρόεδρος αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες και συνελήφθη για ψευδορκία ο αντιπρόεδρος του Αλαφούζου.

Στον κομπλεξικό. Σε αυτόν που 43 χρόνια βλέπει εφιάλτες τον Δαβουρλή να τον κρεμάει από την σέντρα του Καραϊσκάκης!
---
Ψεύτης

Ούτε μια κατηγορία εναντίον του Μαρινάκη δεν είναι ικανοί να στήσουν.

Πήγε ο αντιπρόεδρος του Αλαφούζου και τους φλόμωσε στην μπαρούφα. Τα πήραν οι δικαστές και τον μάζεψαν. Προσπάθησε ο τσάμπα τσαμπουκάς να ανασκευάσει για να την γλυτώσει, αλλά, που να γλυτώσει με τόσα ψέμματα που είχε αραδιάσει.

Ανακάλεσε ότι του την έπεσαν στην φυσούνα του Καραϊσκάκης οι Θεοδωρίδης-Καραπαπάς. Αφού άλλωστε τότε ο Καραπαπάς δεν δούλευε στον Ολυμπιακό. Είπε ψέματα ότι βρισκόταν στο επίμαχο ματς, ενώ δεν είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνος. Είπε ψέματα ότι εκπροσώπησε τον ΠΑΟ στην σύσκεψη με την αστυνομία για τα μέτρα ασφάλειας.

Να τον χαίρεστε, βάζελοι. 
---
---
*

7 σχόλια:

  1. Α ρε βαζελογαυροχανούμια, τσιράκια των Αλαφούζων, των Μαρινάκηδων και των Μελισσανίδηδων. Βάρος της γης έχετε καταντήσει. Χειρότεροι κι απ' τους Συριζοπασοκονεοδημοκράτες είσαστε. Άντε να χαθείτε μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 9:53 μ.μ. - ... τι ομάδα είπαμε ότι είσαι πονεμένε γίγαντα;

      Διαγραφή
    2. Αραγε τα παίρνετε απο τις ομαδες ή τσαμπα σκοτωνεστε; Ταξικος συνδικαλισμος με τα τσιρακια των ομαδων! Ρεζιληδες!

      Διαγραφή
    3. @ ανώνυμος 11:08 μ.μ. - ... όχι, έμμισθοι είμαστε ... με αορίστου χρόνου ... καλά λεφτά ... κάθε πρώτη του μήνα στο ΑΤΜ ... φυσικά με τον μπράβο του αφεντικού παρέα και επιστρέφουμε τα μισά ... αλλά και πάλι είμαστε ευχαριστημένοι ... έρρωσο ...

      Διαγραφή
  2. Πολύ φοβούμαι ότι το blog σας παρασύρθηκε σε ατραπούς που δεν εκφράζουν τους αναγνώστες του. Ίσως είναι μια στιγμιαία κακή επιλογή θέματος. Δεν νομίζω οτι μπορούν να προβάλλονται αυτοί οι στρατοί από χούλιγκαν στις αναρτήσεις σας. Είναι γνωστό από ποιόν πολιτικό χώρο εκπορεύονται όλοι αυτοί. Εκτός εάν ο διαχειριστής του ιστολογίου σας επιφυλάσσει απευκταίες εκπλήξεις!

    Ν Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ N.X. ... ενίοτε ο αστεϊσμός και το "ελαφρύ" θέμα επιβάλλονται ... το καταθλιπτικό μνημονιακό-εργατικό "ρεπορτάζ" σε συνεχόμενες καθημερινές δόσεις ου διαχειριστού σοφού έργο μπορεί να καταλογισθεί ... κατά τ' άλλα είναι σαφές ότι δεν λειτουργούμε σε αποστειρωμένο περιβάλλον ... και προτιμήσεις, ποδοσφαιρικές και άλλες έχουμε και τις χαιρόμαστε και γνώση διαθέτουμε - όσ(η)οι διαθέτουμε ... έρρωσθε ...

      Διαγραφή
  3. http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/03/blog-post_833.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή