Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 31/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανοίγουμε στην Κουμουνδούρου...

...Και σας περιμένουμε.

Τους απολυμένους του "Κόκκινο" και τους περισσευούμενους του Left Media. Τα αδικαιολόγητα δεν δικαιολογούνται. Η πλάκα είναι ότι καταστρώνουν στην Κουμουνδούρου... μεγαλόπνοα σχέδια για την δημιουργία νέου ομίλου στα media. Λίγο αργά το θυμήθηκαν. Με καθυστέρηση πέντε ετών. Από το 2012 όταν έγιναν αξιωματική αντιπολίτευση, όταν τους είπε ο κόσμος ότι "σας φέρνουμε στα πράγματα", έπρεπε να σχεδιάσουν την πολιτική τους στα media. Αλλά, αυτοί επιμένουν στα κομματικά μέσα. Για να απολύουν κόσμο ή να τους περισσεύει.

Στην Πλατεία Ελευθερίας, στην γνωστή σε όλους Κουμουνδούρου, θα στεγάζεται η "Κυριακάτικη Εφημερίδα".
---

MoU...

Υπέγραψαν Μπόμπολας- Σαββίδης.

Αρκετό καιρό πριν το έχουν υπογράψει. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, για να μην καλλιεργούνται αυταπάτες στους συναδέλφους του Πήγασου και του Mega. MoU υπάρχει βάση του οποίου γίνονται οι εμπιστευτικές επαφές και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες. Τις οποίες παραδέχτηκε ο Φώτης Μπόμπολας υπό την πίεση των απλήρωτων εργαζομένων του ομίλου.

Το θέμα κρύβει πολιτικό παρασκήνιο.
---
Νικήτρια η αποχή

Ούτε σε βουλευτικές εκλογές.

Τόσα sms, email, τηλεφωνήματα από τους υποψήφιους και κάποιες παρατάξεις για να πάμε να τους ψηφίσουμε. Μας θυμήθηκαν παραμονές των εκλογών. Πάντα έτσι γίνεται. Αφού μας βλέπουν σαν "κουκιά". Κυρίως οι διαχρονικοί σωτήρες του ΕΔΟΕΑΠ. Του οργανισμού περίθαλψης των δημοσιογράφων. Με την πίεση τους και με το περιεχόμενο των μηνυμάτων απέδειξαν ότι φοβούνταν την αποχή.

Εκεί μας έφτασαν. Από την αηδία μας να μην πάμε να ψηφίσουμε.
---
Τι άλλο θα διαβάσουμε;

Κατάπτυστος 

Ο πολύς κ. Κασιμάτης για τα όσα απαράδεκτα έγραψε στην σοβαρή κατά τα άλλα "Καθημερινή" για την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Τι στο καλό έχουν πάθει εκεί κάτω στο Φάληρο;

Αν έκανε κουμάντο ο Αριστείδης δεν θα βλέπαμε τέτοιες χοντράδες.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου