Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

MEGA: "Φύγετε, χωρίς μισθούς αποζημιώσεις"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Γιατί να τους πληρώσουμε, δουλεύουν»;


Αναρωτήθηκε τραπεζικό στέλεχος για τους εργαζόμενους του MEGA – Τι επιδιώκουν μέτοχοι και τράπεζες

Τον κίνδυνο να γίνουν μπαλάκι ανάμεσα στους μετόχους και τις τράπεζες αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του MEGA εν όψει του Πάσχα… Αφού και οι δύο, είναι ξεκάθαρο όσο περνούν οι ημέρες δεν έχουν καμία πρόθεση να πληρώσουν! Μάλιστα δεν έχουν πρόθεση να καταβάλλουν ούτε καν το δώρο! Κι έτσι ο ένας παραπέμπει στον άλλον!

Στην πραγματικότητα όμως, πίσω από τη φαινομενικά αδιάφορη στάση τους απέναντι στους εργαζόμενους του καναλιού… κρύβεται κάτι βαθύτερο και ουσιαστικότερο. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ισχυρίζονται ότι οι τράπεζες, αλλά και οι μέτοχοι με αυτή τους τη στάση θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο που έχει απομείνει στο κανάλι να φύγει, χωρίς να πάρει τους μισθούς και την αποζημίωσή του! Με λίγα λόγια θέλουν να τους αδειάσουν τη γωνιά, ώστε όταν προχωρήσουν σε επανεκκίνηση να μην έχουν να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο κόστος της μισθοδοσίας.

Άλλωστε η απάντηση τραπεζικού στελέχους με ερώτηση, όταν ετέθη το θέμα λέγοντας, «Γιατί να τους πληρώσουμε, δουλεύουν;» δεν ειπώθηκε τυχαία!

Γνωρίζουν ότι κάθε εβδομάδα σταθερά αποχωρεί από το κανάλι ένας μικρός αριθμός ατόμων… Με λίγη υπομονή λοιπόν, μπορεί να το καταφέρουν αυτό που επιδιώκουν!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου