Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

... απλήρωτοι MEGA - γενική συνέλευση την Δευτέρα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απομακρύνεται
η πιθανότητα πληρωμής
των εργαζομένων του MEGA


Σε ζυμώσεις οι τεχνικοί του καναλιού για να σταματήσει η μετάδοση διαφημίσεων – Γενική συνέλευση τη Δευτέρα

Μπορεί να πλησιάζει το Πάσχα, αλλά οι μέτοχοι του MEGA δεν φαίνεται να συγκινούνται για να βάλουν το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να καταβάλλουν έστω ένα μισθό στους εργαζόμενους του καναλιού.

Δυστυχώς όσο περνούν οι ημέρες απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πληρώσουν… κυρίως διότι εκκρεμεί η κατάθεση του business plan από την Grand Thornton και φυσικά επειδή παραμένουν οι διαφορές μεταξύ των δύο, Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι έχει μειωθεί δραστικά ο αριθμός των εργαζομένων που παραμένουν ακόμη στο κανάλι και παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος – περίπου 170 εργαζόμενοι, έχουν πληρωθεί… που σημαίνει ότι οι ανάγκες της μισθοδοσίας είναι εξαιρετικά χαμηλές, δηλαδή αρκετά κάτω από τις 500.000 ευρώ… δεν φαίνεται να υπάρχει κινητοποίηση, ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Την ίδια ώρα η τεχνικοί του καναλιού βρίσκονται σε συζητήσεις μετά από συνέλευση που προηγήθηκε, προκειμένου να προχωρήσουν εκ νέου σε δυναμικές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα με ορίζοντα το τέλος του μήνα. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα κοινή συνέλευση, τεχνικών, διοικητικών και δημοσιογράφων, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο να σταματήσει η μετάδοση διαφημίσεων.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου