Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Συλλαλητήρια - 7 Απρίλη - με το ΠΑΜΕ σ' όλη την Ελλάδα

*
ΠΑΜΕ
Τύπου & ΜΜΕ
***
*

Συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη
σε όλη την Ελλάδα - Κλιμακώνουμε ενάντια
στην επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ
Συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει το ΠΑΜΕ με κεντρικό σύνθημα «Κλιμακώνουμε τον αγώνα απέναντι στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ». Στην Αττική το ΠΑΜΕ καλεί εκείνη την ημέρα στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα, οι επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται σε αυτό βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στους χώρους δουλειάς. Πρωτοστατούν στην ενημέρωση των εργαζομένων, στην οργάνωση της απάντησης στην βάρβαρη επίθεση ΣΕΒ - Κυβέρνησης - ΕΕ, σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις που κάλεσε το ΠΑΜΕ βροντοφώναξαν:
  • Καμία ανοχή στα βάρβαρα μέτρα.
  • Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.
  • Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων.
Κόντρα στο κλίμα μοιρολατρίας και ηττοπάθειας, κόντρα στην απογοήτευση και τον συμβιβασμό, η πλούσια και πολύμορφη δράση των συνδικάτων, η συζήτηση, η ενημέρωση, το αγωνιστικό παράδειγμα δίνουν ελπίδα και κουράγιο. Μαχητικοποιούν και κινητοποιούν δυνάμεις.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να απευθυνθούν στην εργατική τάξη με ακόμα μεγαλύτερη ορμή, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

Να αποκαλύψουμε στους εργαζόμενους τα ψέματα της κυβέρνησης, περί «Δίκαιης Ανάπτυξης» και «Αντισταθμιστικών». Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Η εργατική τάξη δεν έχει να περιμένει τίποτα θετικό από τη νέα συμφωνία.

Με όλες μας τις δυνάμεις, με αγωνιστικές πρωτοβουλίες δημιουργούμε προϋποθέσεις για απεργιακή απάντηση στα βάρβαρα μέτρα.


Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεχίσουμε με ένταση και κλιμάκωση του αγώνα απέναντι στην ενιαία επίθεση Κυβέρνησης - Κεφαλαίου - ΕΕ. Με μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στα Συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη.

Στην Αττική στις 18.30 στην Ομόνοια».
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου