Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

... "ALTER" - γενική συνέλευση πιστωτών - 23/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Πωλείται αύριο το …Alter;


Πέντε χρόνια μετά την πτώχευση του Alter και έξι χρόνια από την εξαφάνισή του από τον τηλεοπτικό αέρα, ο σύνδικος της πτώχευσης καλεί σε γενική συνέλευση τους πιστωτές, αύριο Πέμπτη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 12.00 το μεσημέρι.

 Όπως λέει η πρόκληση του σύνδικου για "... να αποφασίσουν με βάση το άρθρο 84 του Πτωχευτικού Κώδικα περί του τρόπου εξακολουθήσεως των εργασιών της πτώχευσης".

Με άλλα λόγια, αύριο μπορεί να ανακοινωθεί είτε η λίστα των πλειστηριασμών, τι και με πόσα βγαίνουν στο σφυρί τα περιουσιακά στοιχεία του Alter, είτε ότι βρέθηκε “επενδυτής” για το Alter!


Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια και ενώ η εταιρεία “Ελεύθερη Τηλεόραση” δεν έχει βάλει ακόμη λουκέτο, οι πιστωτές θα πρέπει να ενημερωθούν για τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Τους οποίους γνωρίζει ο σύνδικος…

Υπάρχει όμως περιουσία του Alter; Και μπορεί να υπάρξει ενδιαφερόμενος επενδυτής; Το βέβαιο είναι ότι οι εργαζόμενοι που είναι πιστωτές καθότι απλήρωτοι και χωρίς αποζημιώσεις, αναμένουν με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις του σύνδικου πτώχευσης. Το Alter είναι βέβαιο ότι διαθέτει (ακόμη) ενδιαφέροντα περιουσιακά στοιχεία. Όπως π.χ το πλούσιο αρχείο των τηλεοπτικών ειδήσεων και φυσικά ο τηλεοπτικός εξοπλισμός του. Όσα δηλαδή δεν εκλάπησαν το προηγούμενο διάστημα που έγιναν αρκετές διαρρήξεις στο κτίριο του Alter.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου