Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 24/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα χώνει στον πρόεδρο

Τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον τόπο.

Ο παλιός, ο επικεφαλής της επικοινωνίας του ομίλου, τα χώνει στον νέο. Μόνο που ο νέος, είναι ο πρόεδρος του ομίλου και ανέλαβε την θέση του πριν το... ατύχημα. Σε έμπιστους του ο παλιός και κυρίως στους δικούς του, δηλαδή σε δημοσιογράφους και επικοινωνιολόγους, λέει διάφορα για τον τεμπέλη και δημοσιοσχεσίτη πρόεδρο και τους δίνει γραμμή με την πρώτη ευκαιρία να τον κοντύνουν.

Εκεί στο Κέντρο έχουν πρόβλημα.
---
Η αφωνία της Hondos

Οι εταιρείες στα εύκολα είναι λαλίστατες.

Στα δύσκολα νομίζουν ότι με την αφωνία τους γλυτώνουν την μπόρα. Όχι πάντα. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Hondos Center.

Της έριξε πρόστιμο περί το 1 εκατομμύριο ευρώ η Επιτροπή Ανταγωνισμού για πρακτικές καρτέλ στην αγορά. Η εταιρεία δεν βρήκε τον λόγο να μας πει μια λέξη για το θέμα.

Να σκεφτούμε εμείς "ότι δεν είχε τίποτα να πει";
---
Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ

Μας θυμήθηκαν.

Όλοι τώρα μας θυμήθηκαν. Αριστεροί και δεξιοί. Οι σωτήρες του Οργανισμού Περίθαλψης των δημοσιογράφων. Σαν τους πολιτικούς των κομμάτων τους. Θυμούνται τα κουκιά μόνο την ώρα του σταυρού.

Καλή τύχη σε όλες και όλους.
---
Ήλθε... η ώρα του Καραμανλή

Ωπα, σιγά μην μας πάθετε τίποτα.

Εκεί στο Μοσχάτο και στην Σεβαστουπόλεως, ηρεμήστε. Μην εκτίθεστε άλλο. Ξέρουμε όλοι οι έλληνες πόσο αγαπάτε τον Καραμανλή.

Πανικός και νεύρα στο Μοσχάτο γιατί αθωώθηκε ομοφώνως για το Βατοπέδι. Και επειδή δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ανέλαβαν οι... υφυπουργοί του Μητσοτάκη, με αυτό το πλευρό να κοιμούνται, οι διάφοροι Ψαριανοί, να μας πουν ότι ο Αλέξης έβαλε τους δικαστές να απαλλάξουν τον Καραμανλή, τον κολλητό του, από την κατηγορία για το Βατοπέδι.

Ο συνασπισμός των φιλελέδων τον φοβάται τον Καραμανλή.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου