Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει - 21/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μην τους παραμυθιάζετε

Εργολάβος εμφανίστηκε τώρα για τον ΔΟΛ.

Παιδιά σταματήστε να γράφετε για "λευκούς ιππότες" και "πράσινα άλογα" στους συναδέλφους μας του ΔΟΛ. Την στιγμή που ο Θέμης Αλαφούζος περικόπτει τις καλές προσφορές στην "Καθημερινή", ακόμα και στο κυριακάτικο της, είναι δυνατόν να καλλιεργείτε ακόμα αυταπάτες στους ταλαιπωρημένους συναδέλφους μας του ΔΟΛ, του MEGA κ.λ.π.; Ποιος θα σκάσει 60+60 εκατομμύρια;

Ο Ιβάν ακόμα τρέχει.
---
H Ντέπυ Γκολεμά στην "Κυριακάτικη"

Συμπληρώνεται το παζλ της "Κυριακάτικης Εφημερίδας".

Στο δυναμικό της νέας εφημερίδας μας εντάσσεται η κορυφαία του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Τους κορυφαίους επιλέγουμε και στα άλλα ρεπορτάζ. Με μπροστάρη τον "αρχηγό" της παλιοσειράς των δημοσιογράφων, τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Εμείς δεν βγάζουμε εφημερίδα για να γλυτώσουμε την φυλακή ή για να έχουμε ένα ελεύθερο λογαριασμό στις τράπεζες.
---
Survivor: Το μυστικό της επιτυχίας

Τηλε-ηλιθιότητα.

Δεν είναι απλώς τηλε-κανιβαλισμός αυτό το πράγμα είναι τηλε- ηλιθιότητα. Αυτό δεν αφορά τον ΣΚΑΙ που κάνει έξυπνα την δουλειά του. Επιχείρηση είναι. Αφορά το 50% και 60% που μεγαλώνει τα έσοδα του καναλιού.

Συζητούσε χθες ο "Σάτυρος" με τον Κώστα και την Ντέπυ για την επιτυχία του. Καταλήξαμε σε δύο πράγματα. Πρώτον, το Survivor πέτυχε γιατί είναι ένα "τρίωρο έργο, με αρχή, μέση και τέλος. Η μεγάλη διάρκεια του βοήθησε πολύ". Δεύτερον γιατί "η Μαραγκουδάκη έκανε σωστή επιλογή στα πρόσωπα που παίζουν σε αυτό. Ωραία πρόσωπα, κοιλιακοί, όμορφοι πωποί". Από περιεχόμενο και σοβαρότητα ας το αφήσουμε καλύτερα.

Αλλά, μια μεγάλη μερίδα του κόσμου αυτά θέλει ακόμα.
---
"Κυριακάτικη εφημερίδα"

Tον Απρίλιο κτυπάμε την μεγάλη αγορά της Κυριακής.

Προφανώς, κάτι κάνουμε καλά. Άρα δεν νομίζουμε ότι δικαιούται πλέον οιοσδήποτε να μας υποτιμά ή πολύ περισσότερο να μας θέλει απέναντι του. Στην "Κυριακάτικη Εφημερίδα" δεν θα είναι... νέος μόνον ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Οι "ελεύθεροι δημοσιογράφοι ήλθαν" διότι όλοι "βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια". 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου