Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η Πρωτοβουλία στις εκλογές για ΔΣ και ΕΕ στον ΕΔΟΕΑΠ

*
Πρωτοβουλία
για την Ανατροπή
***
*

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
Ψήφος Ανατροπής στις εκλογές
για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Μετά από τόσα χρόνια, ο καθένας μας ξέρει πια καλά:
  • Ποιοι έχουν οδηγήσει τον ΕΔΟΕΑΠ στα βράχια, ληστεύοντας τα αποθεματικά (δηλαδή τον ιδρώτα μας) μέσω του «κουρέματος», περιορίζοντας δραματικά τα έσοδα με τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων μας και τις μειώσεις των μισθών για τους υπόλοιπους, με τη μη απόδοση εισφορών που έχουν παρακρατηθεί ή ακόμη και με την απαλλαγή από αυτές και φυσικά με την κατάργηση του αγγελιοσήμου.
  • Ποιοι μας έταζαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και «συνταγές» που δήθεν θα έφερναν τη σωτηρία των Ταμείων, μέσα από «παζάρια» με κυβερνητικούς αξιωματούχους, για να πάρουν στο τέλος μια ακόμη διοικητική θεσούλα ως ανταμοιβή για τη συνενοχή τους στο έγκλημα.
  • Ποιοι μας κορόιδευαν συστηματικά και κατάμουτρα με το επιχείρημα ότι οι αιματηρές περικοπές στις παροχές και τις συντάξεις θα έσωζαν την παρτίδα, κατηγορώντας παράλληλα τους «ακροαριστερούς» για τη δογματική άρνησή τους να τις ψηφίσουν.
  • Ποιοι οργάνωσαν και εκτέλεσαν το πραξικόπημα του 2015 στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, στο πλαίσιο του σχεδίου που είχε ήδη εκπονηθεί και τεθεί σε εφαρμογή.
  • Ποιοι υπήρξαν και παραμένουν κολαούζοι κυβερνήσεων, εργοδοτών και τροϊκανών όλα τα προηγούμενα χρόνια, μνημονιακότεροι των μνημονίων παρά τα λεγόμενά τους.
  • Ποιοι «έπνιξαν» τις διαθέσεις του κλάδου και τις σχετικές αποφάσεις που είχαν ληφθεί για γενικό ξεσηκωμό στο μέτωπο του Ασφαλιστικού, στο πλευρό της κοινωνίας.
Όλοι αυτοί θα έρθουν τώρα να ζητήσουν ξανά την ψήφο σου, αρχικά στις εκλογές για το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και, σε λίγους μήνες, για τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ και άλλων ενώσεων. Όλοι αυτοί θα σου πουν πάλι ότι ξέρουν ποιος είναι ο σωστός δρόμος και πώς δεν θα τα χάσουμε όλα. Όλοι αυτοί θα σου ζητήσουν να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή, αλλά θα εννοούν τα ίδια και χειρότερα, λέγοντάς τα στην καλύτερη περίπτωση με διαφορετικά λόγια.

Μην τους ακούσεις! Μην τους πιστέψεις! Τιμώρησε τους! Στείλε δυνατά το μήνυμα «Φτάνει Πια»!

Μην έχεις καμία αυταπάτη. Οι εκλογές, από μόνες τους, δεν αρκούν να σώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ και την παρτίδα. Μπορούν, όμως, να σηματοδοτήσουν την απόφασή μας να αγωνιστούμε, αποφασιστικά και ενωτικά, αλλά χωρίς άλλες «εκπτώσεις» στα δικαιώματά μας.

Δώσε την ψήφο σου στην ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ και τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΗ για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και στον ΤΑΣΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Πάνω από όλα, όμως, μην ξεχνάς: Το μέλλον μας εξαρτάται από εμάς. Από τον καθένα χωριστά και από όλους μαζί. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
(FinancialCrimes, Αριστερό
Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο,
Σπάρτακος, ανένταχτοι
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου