Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 28/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα "ορφανά" του Ψυχάρη

Βολεύονται... δώθε κείθε.

Τα (όποια) ελάχιστα αριστερά βολεύονται σε πρακτορεία (κάποιοι της πολύ επανάστασης έτρεξαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι). Τα πολύ συστημικά βολεύονται σε γραφεία τύπου ομίλων, ολιγαρχών και τραπεζών. Τα άλλα σπεύδουν να σωθούν στα κακέκτυπα.

Βολεμένοι και στις καλές και στις κακές εποχές.
---
Βarcode: Πότε κύριε Παππά;

Αυτή η μαϊμουδιά με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων πρέπει να τελειώνει.

Εμείς, που γνωρίζουμε εκ των έσω τις πραγματικές κυκλοφορίες τους και το πόσο αναληθή είναι τα στοιχεία που εμφανίζουν κάποιες από αυτές, παλιές και νέες, με την άψογη συνεργασία των δύο πρακτορείων, καλούμε την κυβέρνηση και τον κ. Παππά, τον αρμόδιο υπουργό να νομοθετήσει επιτέλους το περίφημο barcode. Δεν είναι απλώς θέμα δημοκρατίας. Είναι και θέμα της αγοράς. Όχι μόνο για την αποκατάσταση του ανταγωνισμού. Επίσης, αφορά τις επιχειρήσεις που παραπλανιούνται συστηματικά από τα μέσα ενημέρωσης που παραποιούν τα στοιχεία τους.

Νομοθετήστε επιτέλους το barcode, κ. Παππά.
---
Άνοδος με το μάτι

Η αντιγραφή του έκανε καλό.

Κατ΄ αρχάς οιοσδήποτε κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες και έχει τα μάτια του ανοικτά, διαπιστώνει ποια εφημερίδα αγοράζει και διαβάζει ο κόσμος. Την Κυριακή, λοιπόν, μια μεσημεριανή βόλτα στο Θησείο, στο Μοναστηράκι και στο Ψυρρή ήταν αρκετή για να δει κανείς την δυναμική του "Βήματος".

Ο "Σάτυρος" έχει μια εκτίμηση για την άνοδος από τις 38 χιλιάδες στις 42. Το κακέκτυπο του έκανε καλό. Γιατί ο απλός άνθρωπος ποτέ δεν συμπαθεί τις αντιγραφές. Κυρίως, αυτές που αποσκοπούν στην λεηλασία του αδύναμου. Ο απλός άνθρωπος πάντα συμπάσχει με τον αδύναμο.

Και ο αδύναμος στην εποχή μας είναι ο ΔΟΛ!
---
Καραμήτσος Μαρινάκης

Σε τρυφερό... επιχειρηματικό τετ α τετ.

Από κοντά τον έχει τον Βαγγέλη ο συνεκδότης του "Πρώτου Θέματος". Προφανώς, και ο εφοπλιστής επιδιώκει την συμμαχία του με την εφημερίδα, παρά την συνεχή πτώση της κυκλοφορίας της. Αυτή η σχέση μου θυμίζει το:

Κράτα με, να σε κρατώ. 
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου