Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

... ΔΟΛ - νέες "αφίξεις" επενδυτών ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μετά τον Σαββίδη,
νέες φήµες για «είσοδο»
Περιστέρη στον ∆ΟΛ 


Δεν υπάρχουν πιθανότητες για επιστροφή στις παλιές, καλές ημέρες του Συγκροτήματος

Στο φιλότιµο (σ. "Α": μάλλον στην πιεστικότατη οικονομική ανάγκη) των εργαζοµένων στηρίζεται αποκλειστικά η συνέχιση της κυκλοφορίας των εφηµερίδων του ∆ΟΛ.

Και αυτό γιατί οι πάντες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι στον ορίζοντα δεν υπάρχουν ούτε σωτήρες αλλά ούτε και πιθανότητες για επιστροφή στις παλιές, καλές µέρες του Συγκροτήµατος.
Οι δύο εφηµερίδες στηρίζονται σε µεγάλο βαθµό στους Αντώνη Καρακούση και Παναγιώτη Λάµψια, οι οποίοι έχουν καταφέρει κάτω από αντίξοες συνθήκες να τις κρατήσουν όρθιες. Από κει και πέρα, τα βλέµµατα όλων είναι στραµµένα στην επικείµενη απόφαση που θα ανοίξει τον δρόµο για τον ορισµό ειδικού εκκαθαριστή στον ∆ΟΛ. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει, η σχετική απόφαση θα έχει εκδοθεί το αργότερο µέχρι την επόµενη Τετάρτη.

Το ερώτηµα που πλανάται πάνω από τη Μιχαλακοπούλου είναι αν το δικαστήριο θα αποφασίσει να παραµείνει ενεργός ο λογαριασµός του «Αργους» ή θα υιοθετήσει την πρόταση που έχουν καταθέσει οι τράπεζες, την οποία στο παρασκήνιο ενθαρρύνει και η κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόµενοι έχουν καταλάβει δύο πράγµατα. Το πρώτο αφορά την απουσία σωτήρα-επενδυτή, ενώ το δεύτερο σχετίζεται µε την επόµενη ηµέρα της εισόδου του ειδικού εκκαθαριστή. Μέχρι πρότινος, εκείνο που πίστευε η πλειονότητα των εργαζοµένων στον ∆ΟΛ ήταν ότι ο πλειστηριασµός των περιουσιακών στοιχείων θα έδινε τη δυνατότητα να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του µαγαζιού.

Εσχάτως, οι περισσότεροι από όσους έχουν παραµείνει στη Μιχαλακοπούλου άρχισαν να συνειδητοποιoύν ότι, πέραν των τίτλων, ο επόµενος ιδιοκτήτης του ∆ΟΛ δεν δεσµεύεται να πάρει και το προσωπικό που απασχολείται σε «Νέα» και «Βήµα». Τέλος, αξίζει να σηµειωθεί ότι το νέο πρόσωπο που έχει ακουστεί ως υποψήφιος επενδυτής είναι αυτό του ιδιοκτήτη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γ. Περιστέρη.

Ετσι, µετά τον Ιβάν Σαββίδη και όλους τους άλλους που δήθεν θα αγόραζαν τον ∆ΟΛ, τώρα στη λίστα προστέθηκε το όνοµα του γνωστού κατασκευαστή. Ωστόσο, οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αποκλείουν οποιαδήποτε εµπλοκή του συγκεκριµένου επιχειρηµατία γενικώς µε τα media.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου