Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

To deal Μπόμπολα και Μάρη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάζουμε στο mononews

Επιστρέφει στα media ο Φώτης Μπόμπολας;


Περιχαρείς πρέπει να είναι τόσο ο Φώτης (Μπόμπολας) όσο και ο εκδότης Δημήτρης Μάρης τώρα που πήραν 94,86 εκατ ευρώ από την πώληση του 51% των μετοχών της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ.

Ο Φώτης μαθαίνω ότι θέλει διακαώς να επιστρέψει στα εκδοτικά και ήδη κάνει κάποιες δουλειές σε περιοδικά (αυτοκινήτου και όχι μόνο) χωρίς όμως να φαίνεται. Μην ξεχνάτε ότι χρωστάει πολλά στις τράπεζες και στην εφορία πάρα τις απανωτές ρυθμίσεις…

Η στήλη τον συμβουλεύει να μην ασχοληθεί με το print (δηλαδή με το χαρτί) γιατί θα χάσει τα λεφτά του.

Όσο για τον Δημήτρη Μάρη, κυκλοφορεί έντονα στην πιάτσα ότι ψάχνεται τι θα κάνει με τα Μέσα Ενημέρωσης που έχει. Από έγκυρη πηγή μαθαίνουμε ότι έχει κάνει κρούσεις σε κάποιους εκδότες για συνεργασία αλλά δεν απέδωσαν οι επαφές.

Σύσκεψη Μαρινάκη


Μένοντας στα εκδοτικά, η στήλη πληροφορήθηκε ότι μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έγινε μία κρίσιμη σύσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημοσιογραφικού επιτελείου του. Ήταν όλα τα μεγαλοστελέχη εκεί. Συζήτησαν για όλα τα θέματα του 2019 – και των εφημερίδων – κυρίως όμως για το τηλεοπτικό εγχείρημα που ετοιμάζει ο όμιλος. Κι αυτό διότι, όπως εκτίμησαν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες από το ΕΣΡ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου