Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΜΕ έκτακτη επιχορήγηση ύψους 800.000 ευρώ από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής καλύπτονται οι αυξημένες εργοδοτικές εισφορές του Αθηναϊκού Πρακτορείου για το 2018, ως αποτέλεσμα της εισφοράς 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ και της αύξησης των εργοδοτικών εισφορών για την ασφάλιση των εργαζομένων

*** ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα με την Εθνική Τράπεζα το θέμα του τίτλου της "Απογευματινής". Παρά τα διαδιδόμενα και γραφόμενα, το ακανθώδες ζήτημα δεν έχει λυθεί, με τον Χρ. Μουλίνο να εμφανίζεται πολύ συγκρατημένος στους συνομιλητές του.

*** ΑΝΟΙΚΤΟ παραμένει το ενδεχόμενο ο Όμιλος του Ιβάν Σαββίδη να ενισχυθεί με έναν εν λειτουργία ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα με εκπροσώπους της άλλης πλευράς, με την οποία είχαν συνεργασία και στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

*** ΣΕ τουλάχιστον δυο κανάλια υπάρχει πολύ κακό κλίμα για τους διευθυντές ειδήσεων από πλευράς ιδιοκτησίας. Οι επόμενες μέρες, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, θα είναι κρίσιμες για το μέλλον τους.

*** ΚΑΙ ένας διευθυντής εφημερίδας φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οδηγείται με συνοπτικές διαδικασίες στο... κουρείο. Για λούσιμο, χτένισμα, πιστολάκι και τα... συναφή. 

*** ΔΟΘΗΚΕ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η επιχορήγηση ύψους 2.404.134,43 ευρώ στο Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) για την παροχή επενδυτικού κινήτρου για την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών το επόμενο διάστημα. 

*** "ΤΟ STAR υιοθέτησε πρώτο τις προβλεπόμενες από την υπουργική απόφαση ενέργειες για την ισότιμη πρόσβαση των ΑμεΑ σε Ενημέρωση & Ψυχαγωγία. Μεταδίδει πλέον δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα & με την αναγραφή υποτίτλων”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ζητάει να εφαρμοστεί κι από τα άλλα κανάλια.

*** KAI το "Bήμα Fm", που πολιορκούσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, έχει πέσει στο τραπέζι του Ιβάν Σαββίδη που ενδιαφέρεται για την απόκτηση ραδιοφωνικού σταθμού.

*** ΛΕΓΕΤΑΙ από σοβαρά χείλη ότι ο ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας έχει ήδη λάβει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές που επείγουν στο κανάλι του και στο ημερήσιο φύλλο του "Εθνους" το οποίο παρά την βελτίωση δεν ανταποκρίνεται με κυκλοφοριακή ανάκαμψη.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου