Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

... ένα "ΚΛΙΚ" στο πληκτρολόγιο - ένας κόσμος στην οθόνη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O Άρης Τερζόπουλος επιστρέφει



Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, ο Άρης Τερζόπουλος επιστρέφει στα Μέσα Ενημέρωσης, με έναν από τους πιο γνωστούς τίτλους του περιοδικού Τύπου, το "ΚΛΙΚ", αυτή τη φορά σε ηλεκτρονική μορφή.

Όπως μας είπε και ο ίδιος ο εκδότης : «Το "ΚΛΙΚ" ήταν ο πρώτος τίτλος από τον περιοδικό Τύπο, που μπήκε στο Ίντερνετ. Το 1995, σε μια εποχή που το διαδίκτυο και η εμβέλειά του ήταν ακόμη σε εμβρυακή κατάσταση. Από τότε άλλαξαν πολλά και ένα από τα μεγάλα φαινόμενα της εποχής μας, είναι το ότι τα κλασσικά Μέσα Ενημέρωσης, χάνουν συνεχώς έδαφος, εξ αιτίας, μεταξύ άλλων, της σαρωτικής διάδοσης των ηλεκτρονικών μέσων.

Το καινούργιο "ΚΛΙΚ" στο Ίντερνετ, θα είναι από τα πράγματα, διαφορετικό, απ’ ό,τι στην έντυπη μορφή του και η θεματολογία του θα είναι διευρυμένη και σε κάθε επίπεδο ενδιαφέροντος. Από την πολιτική και την κοινωνία, μέχρι τα καλλιτεχνικά, την επιστήμη και οτιδήποτε άλλο, το "ΚΛΙΚ" θα βλέπει και θα παρουσιάζει ότι έχει ενδιαφέρον από την δική του οπτική γωνία. Το κάποτε κυρίαρχο lifestyle, δεν είναι πια παρά μια μικρή παράμετρος του ενδιαφέροντος και άρα και της θεματολογίας του "ΚΛΙΚ".

Το "ΚΛΙΚ", με λίγα λόγια, θα είναι μια μαρκίζα, κάτω από την οποία, θα υπάρχουν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο μέγεθος, όλοι οι σταθμοί της εκδοτικής μου πορείας». 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου