Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

... κατηγορίες για διαφθορά διαλύουν τον ΕΔΟΕΑΠ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Και στο βάθος εκλογές...

Πλήρης διάσπαση στο ΔΣ
του χρεοκοπημένου ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ
Η ΕΣΗΕΑ θα παραχωρήσει
και πάλι την προεδρία στην ΕΠΗΕΑ;


Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στον ασφαλιστικό οργανισμό του ΕΔΟΕΑΠ σε διοικητικό επίπεδο.

Η συμμαχία μεταξύ των συμβούλων που προέρχονται από την ΕΠΗΕΑ, την ΕΣΗΕΑ και τη Θεσσαλονίκη για το προεδρείο του οργανισμού, έχει διαλυθεί πλήρως με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει ομαλά το ταμείο. Η σύρραξη είναι πλέον δύσκολο να αποφευχθεί και στο επίκεντρο της, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται η πρόθεση του γενικού γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ να διώξει από το ταμείο βασικό στέλεχός του τα τελευταία χρόνια, κατηγορώντας τον δημόσια για «διαφθορά». Στην πρόταση αυτή δεν συμφώνησαν όλα τα μέλη του ΔΣ με αποτέλεσμα η απόλυση να παγώσει. Έκτοτε στη διοίκηση του οργανισμού επικρατεί πλήρης αναβρασμός με προειδοποιήσεις για καταγγελίες και μομφές.

Κατά μια πληροφορία δεν αποκλείεται ο οργανισμός να οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές.

Το ερώτημα είναι ποια είναι η θέση της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής ένωσης του ΕΔΟΕΑΠ, της ΕΣΗΕΑ. Με το προηγούμενο προεδρείο είχε συμμετάσχει στο καταγγελλόμενο «πραξικόπημα» που αφαίρεσε την προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ από την ΕΣΗΕΑ παραδίδοντας την σε εκπρόσωπο της ΕΠΗΕΑ. Η διοίκηση των 6 όπως ονομάστηκε ωστόσο έχει ήδη διαλυθεί.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Άλλη μια απόδειξη πως όπου μπερδεύεται ο γνωστός χαμαιλέων συδικαλιστής επέρχεται κατάρρευση. Αναμείχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που πατώνει, "έχωσε" το γυιό του σε δημοσιογραφικό όμιλο που βουλιάζει, μαζί με τους δικούς του στον ΕΔΟΕΑΠ έφερε και τη διχόνοια, μπήκε στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ και το οδηγεί στον ΕΦΚΑ. Λες και τον κυνηγάει ο θεός σαν τον Κάιν! Είναι να τον βλέπεις και ν' αλλάζεις δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 5:06 μ.μ. - ... έτσι όπως τα λες ή κάτι ξέρεις ή η αλήθεια πηγάζει από τις αλλεπάλληλες συμπτώσεις ...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή