Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Οι εξελίξεις στην "Ιρις Εκτυπωτική"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μετακομίζουν στον Αλαφούζο
"Το Βήμα" και "Τα Νέα"


Οι εξελίξεις στην εκτυπωτική μονάδα "Ιρις Εκτυπωτική" επιταχύνουν την αποχώρηση των περισσοτέρων πελατών από το πάλαι ποτέ πανίσχυρο πιεστήριο των Μπόμπολα - Ψυχάρη.

Το μεγάλο μέρος των εντύπων έχει μετακινηθεί ήδη προς το πιεστήριο της "Καθημερινής" του Θέμη Αλαφούζου. Με δεδομένο πλέον το επερχόμενο λουκέτο στην "Ιριδα", θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι και τα τελευταία φύλλα που τυπώνονται ετοιμάζονται να μετακομίσουν.

Συγκεκριμένα, τα έντυπα του ΔΟΛ, "Βήμα" και "Νέα", υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο από την επόμενη εβδομάδα να αλλάξουν στέγη. Εφόσον επιβεβαιωθεί η σχετική πληροφορία, τότε ο μόνος πελάτης που θα έχει μείνει στην "Ιριδα" θα είναι ο "Ελεύθερος Τύπος" του Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος ήδη έχει συμφωνήσει με την εκτυπωτική μονάδα των Μπάρλα - Τασιόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, οι πληροφορίες ήθελαν τον άνθρωπο που "τρέχει" τα τελευταία χρόνια την "Ιριδα", Χρήστο Κατσαούνη, να κατεβάζει ρολά στην επιχείρηση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φήμες που θα ήθελαν "φεύγουν" αρκετά από τα μηχανήματα εκτός εγκαταστάσεων της "Ιριδας".
---
media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου