Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Με ευθύνη του εκδότη του το Goal αδειάζει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Μετακομίζει» στη Live Sport το Goal


Mετά τον Αλέξανδρο Λοθάνο, ο Βασίλης Σκουντής άρχισε συνεργασία με τη νεότερη αθλητική εφημερίδα.

Η ανοχή και η αντοχή εκείνων συντακτών του Goal που θα μπορούσαν λόγω ονόματος να βρουν γρήγορα –αν όχι αμέσως– μια άλλη δουλειά, κράτησε πολύ και εξαντλήθηκε. Ο Γιώργος Μαζιάς δέχτηκε αμέσως πρόταση για τη διεύθυνση της SportDay αλλά επιφυλάχτηκε πριν πει το οριστικό «ναι» γιατί «προέχει η επίλυση των προβλημάτων και της όλης κατάστασης στο Goalnews και όλο τον ΠΗΓΑΣΟ όπου ακόμη είμαι μέλος μαζί με εκατοντάδες άλλους εργαζόμενους, οι οποίοι υποφέρουν κι αγωνιούν» όπως έγραφε τότε.

Ο Αλέξανδρο Λοθάνος και ο Βασίλης Σκουντής είχαν επίσης γρήγορα προτάσεις, αλλά εξάντλησαν όλες τις πιθανότητες αναβίωσης του Goal πριν προσχωρήσουν στη Live Sport, ο πρώτος πριν από μερικές βδομάδες, ο δεύτερος από σήμερα, Δευτέρα.

Έτσι, ένας δυνατός τίτλος στον χώρο των αθλητικών εκδόσεων φαίνεται ότι προς το παρόν μπαίνει σε δρόμο αδιέξοδο. Φυσικά, με απόλυτη ευθύνη του εκδότη του και όχι των ανθρώπων που δούλεψαν σε μια από τις κορυφαίες αθλητικές εκδόσεις και πρόσφεραν όχι μόνο τις υπηρεσίες τους αλλά και την ανοχή τους μένοντας για μήνες απλήρωτοι.

---

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου