Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

... ξαναστήνεται το "Εθνος" και η "Ημερησία" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τον Οκτώβριο το «Έθνος» στα περίπτερα

Τέλη Σεπτεμβρίου ως και αρχές Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα περίπτερα το «Έθνος», υπό τη νέα ιδιοκτησία της Dimera Media.

Η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη απέκτησε τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας («Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής») και την «Ημερησία» στον πλειστηριασμό της περασμένης Τετάρτης. Τη νέα εφημερίδα ανέλαβαν να στήσουν οι Μπάμπης Παπαδάκης και Γιώργος Μπατρουδάκης, οι οποίοι θα επιλέξουν το προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι που δούλευαν ως σήμερα παραμένουν απλήρωτοι και δεν έχουν λάβει αποζημιώσεις. Ακούγεται πως τα δεδουλευμένα θα καταβληθούν τουλάχιστον σε όσους συνεχίσουν να έχουν εργασία.

Εντός του επόμενου δεκαημέρου θα ξεκινήσει η μετακόμιση από τις εγκαταστάσεις της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου, οι οποίες είχαν πουληθεί πριν από καιρό στον Άκτωρα και έτσι παραμένουν εντός του κύκλου συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα.

Τόσο στην περίπτωση του ΔΟΛ, όπου ακολουθήθηκε ο δρόμος της ειδικής διαχείρισης και εκκαθάρισης εν λειτουργία, όσο και στην περίπτωση του πλειστηριασμού των τίτλων του Πήγασου, τα βάρη των δανείων μεταφέρθηκαν από τους επιχειρηματίες στις τράπεζες. Ειδικά η ιδιοκτησία του Πήγασου, υπό τον Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος δεν είναι αμέτοχος στις εξελίξεις, είχε ζητήσει το «κούρεμα» των δανείων, που δεν έγινε και ακολουθήθηκε αυτός ο δρόμος.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη αποκτήσει από τον Πήγασο, πριν από τον πλειστηριασμό, το 19,6% των μετοχών στο Mega και πλέον έχει παρουσία και στον Τύπο και στην τηλεόραση.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου