Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

... fake news - που κατάντησε και ο "Βηματοδότης" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ελληνική
έγκριτη δημοσιογραφία
για τα βατράχιαΜία αστεία είδηση από τις γνωστές που ανεβάζει το σατιρικό site «Το Βατράχι», έγινε σοβαρή είδηση σε μία σειρά από... έγκριτα κι... έγκυρα μεγάλα sites.

«Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή» έγραψε το Βατράχι καλή ώρα και ήρθαν ο Βηματοδότης στο Βήμα, η Athens Voice, η Iefimerida, το Πρώτο Θέμα και άλλοι και το έκαναν μέγα ζήτημα.

Θέλεις η παθογένεια του ελληνικού internet με τα copy paste, θέλεις το μένος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που τυφλώνει και ιδού πως αναπαράγεται μία ψεύτικη είδηση.


Φυσικά λίγο μετά την κατέβασαν την είδηση όλοι τους, την εξαφάνισαν, χωρίς να ζητήσουν μία συγγνώμη από τους αναγνώστες τους. Τόσο τους σέβονται!

Ο Βηματοδότης μάλιστα στο ΒΗΜΑ έγραψε πως το είδε με τα μάτια του σε... νομοσχέδιο και δεν το πίστευε αυτό που έβλεπε! Το έσβησε και αυτός αλλά έμειναν τα σχόλια από κάτω, σχόλια αναγνωστών, να μιλούν για το επίδομα σφραγίδας!


Ξέρετε ποιο είναι το ακόμα χειρότερο; Το Βατράχι ανέβασε τη συγκεκριμένη «είδηση» στις 17 Ιανουαρίου. Αλλά τώρα την ανακάλυψαν οι φωστήρες της ελληνικής δημοσιογραφίας. Στο τσεπάκι το έχουν το βραβείο Πούλιτζερ από τώρα, ας μην κουράζονται οι... συνάδελφοι στους New York Times. 
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Ε, με τέτοιο IQ πως να μη κάνουν πάρτυ μαζί τους ο Γκανάς, ο Πετρόπουλος κι ο Κυριακόπουλος! Να τους χαίρονται εκεί στην Ακαδημίας. Θέλ' η Ιέρεια να κρυφτεί κι ο Χονδρός δεν την αφήνει!

    Εδοεάπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή