Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Απλήρωτοι "Ναυτεμπορικής" - έλαβαν έναντι... υποσχέσεις

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η εργοδοσία της "Ναυτεμπορικής"
έδωσε υποσχέσεις, πήρε παράταση...

... οικογένεια Αθανασιάδη ...
Ανακοίνωση των εργαζόμενων

ΠΡΟΣ ΤA ΔΙΟΙΚΗΤΙΚA ΣΥΜΒΟΥΛΙA ΕΣΗΕΑ & ETHΠTA

Αθήνα 12 Δεκεμβρίου 2017
Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία της προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρίας Αντωνιάδου και των προέδρου και γενικού γραμματέα της ΕΤΗΠΤΑ κ. Γ. Μυλωνά και Αγ. Θεοφανίδη, αποφασίσθηκε σε ένδειξη καλής θέλησης να αποδεχτούμε την πρόταση της εργοδοσίας που έγινε στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ και να αναμένουμε έως την Τετάρτη 20/12 την εξόφληση Οκτωβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το 50% (πρώτο δεκαπενθήμερο) του ίδιου μήνα.

Σε αντίθετη περίπτωση, ζητάμε από τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ & ΕΤΗΠΤΑ να προχωρήσουν στην κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε, για μια ακόμη φορά, την έντονη ανησυχία των εργαζομένων στον Όμιλο ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, καθώς εάν δεν καταβληθεί μέρος των μισθών που μας οφείλει η επιχείρηση θα φτάσουμε στο τέλος Δεκεμβρίου στους 4,5 μήνες, από 2,5 μήνες σήμερα, μη καταβολής δεδουλευμένων (μισθοί, επίδομα αδείας, δώρο Χριστουγέννων).
Με εκτίμηση,

                 Φάνης Ζώης                                Άγγελος Θεοφανίδης
       Εκπρόσωπος εργαζομένων               Εκπρόσωπος εργαζομένων
εφημερίδας "Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"        Πιεστηρίου, ΓΓ ΕΤΗΠΤΑ
---
*

2 σχόλια:

  1. Στο σωστο δρομο σας οδηγουν Αντωνιαδου, Μυλωνας και Θεοφανιδης. Εκει που οδηγησαν τον ΔΟΛ, την ΕΞΠΡΕΣ κ.α. Αλλα προσοχη, οι εργαζομενοι δεν εισαστε αμοιροι ευθυνων. Μη πειτε μετα οτι δεν ξερατε! Τα θελει κι εσας ο "οργανισμος" σας, οπως και των αλλων (που λεμε παραπανω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς γίνεται απο τη μια να είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Ναυτεμπορικής κι από την άλλη να έχει βάρδια αλλαγής -γραφίστας κ.λπ.(;) ειδικότητες-με ωράριο 04.30 έως 07.30. Εχουν κι άλλες εφημερίδες βάρδιες αλλαγής με τέτοια κρίση;
    Ο ΧΑΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή