Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

... έτος 2016 - ετήσιες αποζημιώσεις στο ΤΧΣ, 220.000 ευρώ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μέσος χρονιάτικος μισθός
απασχολούμενου Έλληνα 8.400 ευρώ μεικτά

Στα 220.000 ευρώ οι αμοιβές
του νέου δ/ντος συμβούλου του ΤΧΣ

Βασίλης Κατσικιώτης
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου για το διορισμό του Βασίλη Κατσικιώτη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΧΣ, του Eric Toure στη θέση του αναπληρωτή δ/ντος συμβούλου και του Δ. Φραγκέτη (εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδας) ως μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και οι αμοιβές τους.

Οι αμοιβές των μελών της Διοίκησης του Ταμείου επανέρχονται στα επίπεδα που είχαν πριν τις περικοπές που επέβαλε ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Επιλογής. Ειδικότερα, οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές των μελών της Διοίκησης του Ταμείου ορίζονται ως ακολούθως:

- Του διευθύνοντος συμβούλου της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 220.000 ευρώ

- Του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Εκτελεστικής Επιτροπής στις 185.000 ευρώ

- Των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπή στις 155.000 ευρώ

- Του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου στις 120.000 ευρώ

- Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου θα λαμβάνουν ετησίως το ποσό των 20.000 ευρώ, καθώς και το ποσό των χιλίων 1.000 ευρώ για κάθε συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν νομίμως.

Για τα μέλη εκείνα της Διοίκησης του Ταμείου που συμμετέχουν ως μέλη και στην Επιτροπή Ελέγχου του Ταμείου καταβάλλεται επιπλέον αμοιβή ποσού 1.000 ευρώ για κάθε συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν νομίμως, με ανώτατο όριο το ποσό των 5.000 ευρώ.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Το ΤΧΣ είναι το μέσον, το εργαλείο βρε αδερφέ, το οποίο σώζει τις τράπεζες, θάβοντας τον ελληνικό λαό. Λεφτά για τα κοράκια υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή