Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

... ο Δρόμος και ο Ταγματάρχης που δεν θα γίνει Στρατηγός ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πότε με θυμάται ο Λάμπης Ταγματάρχης


Σαφή υπαινιγμό για λογοκλοπή κάνει σε βάρος του Λάμπη Ταγματάρχη και του Πάνου Χαρίτου κάνει ο Άρης Σκιαδόπουλος, με αφορμή νέα εκπομπή της ΕΡΤ που ονομάζεται Roads και παραπέμπει στον τίτλο τής δικής του εκπομπής: Δρόμοι. Ο Α.Σ. με ανάρτησή του προ ημερών στο facebook αναφέρει ότι εξαναγκάστηκε από τον Λάμπη Ταγματάρχη σε παραίτηση και έτσι μπήκε αναγκαστικά φραγμός στους δικούς του «Δρόμους». Με δηκτική ειρωνεία γράφει ότι «ζήτημα
λογοκλοπής δεν συζητείται»
και δηλώνει ότι «αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση και μόνο από το γεγονός ότι ο Ταγματάρχης πάντα με θυμάται επ’ ωφελεία του… προγράμματος».

Στα σχόλια διαδικτυακών φίλων κάτω από την ανάρτηση του Α.Σ., υπάρχει και σχόλιο του δημοσιογράφου Χρήστου Πριτσαπίδουλα ο οποίος αναρωτιέται αν λείπει από τον Ταγματάρχη «ο αξιότιμος κύριος Λάλας» για να παίρνει «εκείνες τις απίθανες συνεντεύξεις τις τόσο… διδακτικές και να αντικαταστήσει τον κύριο Καπάκο».

«Ελπίζω το κόνσεπτ να μην είναι ίδιο»

Να τι αναφέρει στο σχόλιό του ο Άρης Σκιαδόπουλος:

«Έμαθα από τη φίλη μου Ιωάννα Κολοβού ότι ο άξιος συνάδελφος Πάνος Χαριτος ξεκινά εκπομπή στην ΕΡΤ με τίτλο Roads, επί το ελληνικότερο Δρόμοι. Δρόμοι ήταν ο τίτλος της τελευταίας σειράς εκπομπών μου που παρουσίαζα στην ΕΡΤ και η οποία σταμάτησε όταν εξαναγκάστηκα σε παραίτηση από τον Ταγματάρχη. Εύχομαι στον συνάδελφο Πάνο Χαρίτο Καλή επιτυχία. Ελπίζω το κόνσεπτ να μην είναι το ίδιο. Αλλά κι αν ακόμα είναι το ίδιο αισθάνομαι μια βαθιά ικανοποίηση και μόνο από το γεγονός ότι ο Ταγματάρχης πάντα θυμάται επ’ ωφελεία του...προγράμματος. Ζήτημα λογοκλοπής δεν… συζητείται».

Ο Χρήστος Πριτσαπίδουλας

Στο σχόλιό του ο Χρήστος Πριτσαπίδουλας γράφει:

«Φίλε Άρη. Ασε τους αντιγραφείς να δείχνουν τις...ιδέες τους και τις... δυνατότητές τους. Όσο για τον κύριο Ταγματάρχη, υποψιάζομαι, στο τέλος δεν θα γίνει Στρατηγός. Αλήθεια δεν του λείπει ο αξιότιμος κύριος Λάλας; "Να παίρνει" εκείνες τις απίθανες συνεντεύξεις τις τόσο ...διδακτικές και να αντικαταστήσει τον κύριο Καπάκο. Αλλά τι λέω; Υπάρχει για τη θέση ο πρώην παντοδύναμος διευθυντής, στον 9.84, επί Αβραμόπουλου... μωρέ πως τον λένε; Είναι ο κατάλληλος».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου